.

20.12.2011

Stinky

Hyasintti, haisuli, joulun kaunistus ja tunnelman tuoja. Ensimmäinen satsi hyasintteja on ihan justiinsa siirtymässä ajasta ikuisuuteen, ja saattaa olla, että tälle joululle pitää hankkia vielä muutama uusi. Amarylliksetkin ovat jo auenneet, ja odotan vielä uteliaana, josko mustikanvarpuihin tulee pienet valkoiset kukat ennen joulun pyhiä. Oman tuoksulisänsä taloon tuo juuri sisään tuotu kuusi. Aika kaunokainen!

Nyt pitää vähän huokaista, ja huomenna taas jatketaan. Ehkä muutama lahjapakettikin tulee vielä kääräistyä paperiin. Kiirekkös tässä kenelläkään.

3 kommenttia:

 1. Kyllä vaan kaipaan hyasinttiä joulukukaksi. Vasta vuoden vaihtumisen jälkeen ne tulevat kauppoihin. Toisaalta, onhan siinä sitten loppiaiskukka.

  Täällä myös kukutaan, vaikka pitäisi nukkua. On vaan niin monta hommaa :) Ihanaa joulunodotusta teille kolmelle ladylle!

  VastaaPoista
 2. Mustikanvarpuja minäkin odottelen. Ne toisina vuosina onnistuvat, toisina eivät.

  Hankin amarylliksiä pitkin joulukuuta - yleensä, mutta nyt en ole ehtinyt. Ostan muutamia aatonaattona. On kiva, jos ne eivät häivy samanaikaisesti.

  Ihan mukava hyasinttikuva...

  VastaaPoista
 3. Johanna: Ai hyasintti ei ole siellä joulukukan roolissa. Vai onko se jotenkin vuodenaikakysymys?!

  Joutuu tosiaan vähän kukkumaan :) Vaikka väsyttäisikin...

  Samoin toivotan sinne teille oikein ihanaa joulunodotusta (ja ihan kohta ei tarvitse enää edes odottaa!!)

  Leena Lumi: Meillä on jo mustikat nupulla. Taitaa siis onnistua se kukinta!

  Amaryllikseen olen tottunut pikku hiljaa. Se on myös aika näyttävä leikkona.

  Ai kun olisi valoa kuvaukseen. Nyt hämärähommissa tulee vaan epätarkkaa jälkeä. Huomennakos se oli jo se vuoden pimein...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...