.

28.2.2012

28 | Money

Photo a day - money. It's all about money, money, money...

Ei. Ei se niin mene. Vaikka hintalappu roikkuukin monessa elämiseen ja olemiseen liittyvässä asiassa, niin onneksi se ei ole se maailman tärkein asia. Kuluttamisesta, maailman taloudesta, henkilökohtaisesta taloudesta, eettisyydestä ja tarpeista voisi puhua loputtomiin, mutta päivän kuvan aiheena raha on kyllä ihan maailman tylsin. Siksi kuvassa on kipollinen jäätelöä, hyvä lehti ja kynttilätunnelmaa. Kaikki nämä on totta tosiaan hankittu rahalla.

Koitankin muistaa laittaa ensi viikolla postausta liittyen poistoilmalämpöpumppuun ja sähkönkulutukseemme. Nyt minulla on statistiikkaa parilta talvikuukaudelta, ja mielenkiintoista on tietysti se, että millaisen säästön tai hyödyn lämpöpumpun käyttäjä saa investoinnistaan verrattuna perinteiseen suoraan sähkölämmitykseen.

Hahaa. Löytyihän se raha-aihe, vaikka ensin ajattelin, että keksin jotain muuta. Palataan siis tuon PILP asian suhteen myöhemmin viimeistään ensi viikolla.

2 kommenttia:

  1. Jes! Ihanaa löytää blogi talosta, jossa on myös poistoilmalämpöpumppu!

    Meidän PILP kytkettiin päälle eilen. Mies on innoissaan kyseisestä laitteesta ja on lupautunut päivittämään omaa blogiamme sähkönkulutuksen tiimoilta, kunhan saamme ensimmäiset sähkölaskut :)

    VastaaPoista
  2. Sulo-Helmi: Hyvä! Tulen siis kurkkaamaan teidän blogiinne käyttökokemuksia ja kommentteja liittyen Pilppiin.

    Minulla meni jonkin verran aikaa alussa, kun pelasin pumpun & lattialämmityksen kanssa. Välillä meillä oli liiankin kuumaa. Itse pidän kyllä melko lämpimästä, mutta lapset valittavat välillä, että liian lämmintä on. Ja tietysti se energiankulutus on tärkeä pointti.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...