.

4.2.2012

Haaveita, aatoksia

"Kerro (ilman materiaalisyyllisyyttä), mitkä viisi tavaraa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggaajaa."

Haaveiluhaasteen sain Oma Maa Mansikan Johannalta. Kiitoksia! Haaveilen ja unelmoin ihan päivittäin. Se on sellaista mukavaa ajatusleikkiä, joka joskus myös vie elämässä eteenpäin. Mitäpä muuta tämä elämä on, kuin tempoilua arkitodellisuuden, haaveiden ja tavoitteiden välimaastoissa.

Haasteen ideana on kuitenkin haaveilla isolla lompakolla, tai ainakaan niin, että se taloudellinen realismi ei ole esteenä. Minun haaveeni menisivät tänä talvisena lauantai aamuna jotenkin näin:

Ulkorakennus! Kerran raksaaja, aina raksaaja? No sellainen autokatos-varastotönö tuolta pihalta puuttuu, ja sellaisen haluan sinne vähintäänkin unelmoida. Ehkä ensi kesänä taikasauva heilahtaa, ja jonkinlainen varasto pihalle saadaan.

Reissu! En ole pitänyt kahteen vuoteen lomaa, ja sen kyllä huomaa. Lomailla voi hyvin kotiympyröissäkin, mutta jokin irti arjesta reissu olisi paikallaan. Juuri nyt joku eurooppalainen kaupunkiloma olisi ihan hitti viihdettä.

Auto! Tylsä, mutta käytännöllinen haave. En ole varsinaisesti ottaen autofriikki ollenkaan, mutta maalla asujana tarvitsen jonkun pelittävän kotturan pihamaalle töröttämään.

Kamera! Jee, nyt alkoi unihiekat karista silmistä, ja pääsin vasta vauhtiin. Kameravarustelussa ei voi koskaan mennä liian pitkälle? Jotain kivaa runkoa, putkea...

Kauppa! Joo. Lempi lapseni. Pientä alkupääomaa vielä huutaa. Ehkä jonain päivänä. Ehkä.
Nuo haaveet eivät olleet nyt ihan puhtaasti tavaraa, mutta minkäs teet. Juuri nyt ihan oikealla hankintalistalla on sellaisia mietteitä kuin eteiseen joku istuin, tyttären huoneeseen matto ja oman työkoneen päivittäminen uudenpaan malliin. Kevään tullen on sitten lompakko taas levällään, kun taloprojektiin haetaan jälleen tavaraa sekä tarviketta. Ulkomaalaus on silloin luvassa, ja rännisysteemit on vielä laittamatta.

Laitan tämän haasteen eteenpäin seuraaville: Unelmana Koti, Pink Pionies, Absolutely White, Silkkiä Samettia ja Leena Lumi -blogiin.

Kaunista viikonvaihdetta!

6 kommenttia:

 1. Täälläkin olisi kameran tarvetta. Napsin kuvia 12 vuotta vanhalla härvelillä :)

  Odottelen sitä sun kauppaa vesi kielellä. Siitä tulisi varmasti metka!

  VastaaPoista
 2. Johanna: Kameroissa tuo tekniikka menee aina vaan eteenpäin, mutta jos nykyinenkin on toimiva peli, niin pärjäähän silläkin (koitan tässä samalla motivoida itseäni säästämään :) ?

  Joo, se mun kauppa... niitä avajaisia odotellessa :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos hauskasta haasteesta :) Täytyy yrittää vastata siihen jossain vaiheessa.
  Jäin miettimään, että minkälaisen kaupan sä haluaisit perustaa?

  VastaaPoista
 4. Jane: Ole hyvä, ja vastailet jos kerkiät / muistat jossain vaiheessa.

  Mun kauppa olisi sellainen Life Style eli sisustusta, herkkua ja kahvilatoimintaa. Ihana siis :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ! Kyllähän sitä keksisi vaikka mitä ihanaa... Kaupalle peukut :-)

  VastaaPoista
 6. Petriina: Ole hyvä! Ei se keksiminen tosiaan ole niin vaikeaa :) Tosin ekana tuli mieleen sellaiset normihankinnat ja vasta hiukan ponnistellen sellaiset isommat.

  Kiitos peukuista... ehkä tuo kauppa vielä joskus toteutuu.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...