.

2.2.2012

Elämää ja elokuvaaOlen leffafriikki. Nautin elämästä katsomalla hyviä elokuvia. Rentoudun, eläydyn, tunnen, ajattelen, innostun. Tämän viikkoinen MakroTex (45.) aihe vie nimenomaan elokuvien maailmaan. Kuvatoteutukseni on kuitenkin tylsähkö. Mitä kaikkea leffa-aiheesta voisi saadakaan aikaan. Minä lähinnä inventoin leffakaappiani ja päädyin jälleen kasoihin. Siinäpä se maallinen omaisuuteni taitaa olla - sisustuslehtiä ja leffoja.

Miksi muuten omistaa leffoja? Elokuvathan voi tilata suoraan kotiin parilla kapulan painalluksella. Jostain syystä kuitenkin pidän omasta leffakirjastostani, vaikka harvoin samaa leffaa tulee katsottua uudelleen.

Ylimmässä kuvassa on Lars Von Trierien Melancholian kansi. Melancholia on kaunis elokuva maailman tuhoutumisesta. Suosittelen!

9 kommenttia:

 1. Onpas sinulla hulppea kokoelma :)

  VastaaPoista
 2. Sinulla tuntuu olevan "muutama" elokuva ...
  Tykkään ekasta kuvasta :)

  VastaaPoista
 3. Eka kuva ois vieläkin hiukean kaunis, jos makron terävyyttä olisi tullur esiin naisen keskivartaloon. Kaunis kuitenkin :)

  VastaaPoista
 4. Anne, minäkin kerään omaa leffakirjastoa. Olen melkein yhtä kova leffafriikki, kuin olen kirjamaanikko. Siis huomaa tuo ero;-)

  Tilaan elokuvia eräästä nettipuodista ja sitten ei muuta kuin launantaiillan huumaa!

  Tuo eka kuva on minusta hyvä. Yritän nyt pidätellä, että en taas tilaisi, kun juuri tilasin arvontaani varten kaksi.

  VastaaPoista
 5. Aina: Näin se karttuu pikku hiljaa. Suosin varsinkin alle 10 euron löytöjä, kun hankin uutta katseltavaa.

  Tellu: Myönnän. On tullut tehtyä jokunen hankinta :)

  Merike: Terävyyttä syö aika tavalla dvd-kannen kiilto. Olisi pitänyt varmaan poistaa kuva muovikotelosta kuvauksen ajaksi.

  Leena Lumi: Voin laittaa Melancholian vaikka tulemaan sinulle päin, jos haluat sen nähdä?

  Lars Von Trierin AntiChrist minulla on vielä katsomatta, kun epäilen, että se on aika niskakarvat pörhäyttävä. Ehkä joku lauantain katson sen jo päivällä, niin ehtii tunnelmat keventyä ennen iltaa.

  VastaaPoista
 6. Samantyyppisen kasan laitoin minäkin, joten et ole ainoa :)Meillä nuoriso katsoo samoja uudelleen monta kertaa. Eli ihan hyvä vastaus!

  VastaaPoista
 7. Kaari3: Leffoja löytyys siis teidänkin kaapeista! Lasten leffojen suhteen tuntuukin, että rahalle saa roimasti vastinetta, kun junnut katsovat niitä leffoja niin moneen kertaan. Mutta minun omien leffojen omistajuus ei ole ehkä ihan niin perusteltua. Siitä huolimatta leffakokoelma on ja pysyy (ja hiukan karttuukin :)

  VastaaPoista
 8. Pirkkoinkeri: Katsomatta pari kappaletta, ja katsottuna aikamoinen kasa. Nyt viikonloppuna meni pussikaljaelokuva sekä the Tree of Life.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...