.

13.2.2012

13 | Blue

Photo a day - blue. I bought this little wooden chair last weekend. I dont't know if the chair really is old, or is it made of recycled wood. The color is nice, though blue ain't my number one favorite.

Kuvan pieni tuoli on viikonlopun hankinta. Tuoli on joko vanhaa tekoa, tai  sitten se on tehty vanhasta kierrätetystä puusta. Myyjä ei osannut täysin varmasti kertoa. Tykkään tästä tuolin sinisestä sävystä, vaikka sininen ei ole minun ykkös suosikki värini. Sininen yrittää ilmeisesti edelleen vallata alaa meidän sisustuksessamme.


My baby got blue eyes...

5 kommenttia:

 1. Anne, tämä on nyt samanvärinen kuin minun sivustavedettävä talonpoikaissänkyni. Mietin, tohtisiko sen vetää softilla lilalla...Pepillä on sille värille joku nimikin, jota en nyt muista.

  Sininen ja etenkin turkoosi yrittää vallata myös minun taloani, mutta olen määrnnyt ne alakerran vierasmakkariin ja takkahuoneeseen, jossa myös tuo sivustavedettävä palvelee hätämajoitusvuoteena pienempiä vieraita.

  VastaaPoista
 2. Anne, sinulle on jotain blogissani...

  VastaaPoista
 3. Leena Lumi: Tämä turkoosin suuntaan vivahtava sininen on aika kiva, tykkään kyllä. Vieläkin tosin mieli tekisi sutaista vanhaan pöytääni jotain muuta kuin sinistä. Mustaa mietin hävyttömästi :)

  Talonpoikaisaikainen puusohva tai -sänky olisi minunkin haaveissani. Mihin huoneeseen teillä tulisi hennon lila?

  Kiitos haasteesta, tulen katsomaan!

  VastaaPoista
 4. Tänne Leenan blogista poikenneena ja lukijaksi heti jääneenä. Tiedätkö olen nähnyt tuolin sisaruksia tai ainakin luulen niin, samantyylisiä(kuitenkin kaikki erilaisia) on kiinalaiset lastentuolit joita on pieni ripaus saatu suomeen saakka. Ihana tuoli!
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Ilona: Mukavaa, kun tulit! :)
  Itse olenkin seuraillut sinua Sateenkaarentakaa, ja kauniita kirjaprojektejasi.

  Kaupassa olikin noita tuoleja kolme erilaista. Ovat aika jämäkkää tekoa, ja värit olivat kerrassaan herkkuja. Voisivat hyvinkin olla Kiinasta kulkeneita.

  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...