.

25.2.2012

24 | Inside Your Bathroom Cabinet

Photo a day - inside your bathroom cabinet. I'm not cosmetics heavy user. Lately I have noticed that I'm a little bit more in to the beauty stuff, but I have still long way to go to the absolute pro level. I guess I'd need that magic of very professional make-up. But maybe I'm just too lazy to go for it.

Päivä numero 24 haluaa kurkistaa kaappiin. Meillä isommassa vessassa on käytännölliset Ikean vetolaatikostot. Minun oma laatikkoni ei ole lähelläkään täyttä, sillä kosmetiikkaa minulla on vain kourallinen. Niissäkin olen tyytynyt mukisematta market-valikoiman antimiin. Joskus tulee kokeiltua jotain vähän arvokkaampaakin tuotetta, mutta en ole kokenut niin syvää ahaa-elämystä, että olisin jäänyt sille tielle. Ehkä olisi pitänyt. Ainakin ihan viime aikoina olen yllättänyt itseni kiinnostumalla hieman enemmän tököteistä, joilla voisi ehostaa ulkonäköä. Kyllä se pieni taika mikä noista purkeista parhaimmillaan voi olla saatavissa tulisikin jo tarpeeseen.


Meidän tennari ei ole tullut äitiinsä. Hän on ollut kiinnostunut sudeista, vipoista ja purnukoista pienen ikänsä. Ehkä saan kauneuskonsultointia kohta puoleen täältä kotoa käsin.

2 kommenttia:

  1. Voi juku! Tuo kuva muistutti minua omasta samanlaisesta leppäkerttukuosisesta pussukasta, tosin vetoketjullisesta. Missäköhän se mahtaa luurata? :-) Olin jo unohtanut koko pussukkani!

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Pienissä (meikki) pussukoissa on kiva lisä, jos kuosissa on jotain jippoa. Minulla on jokunen kappale erilaisia vihreitä pussukoita, ja kaikki käytössä. Seppälästä taisi muuten olla aikoinaan tämä leppisversio?!

    Ei muuta kuin sitä leppispussukkaa etsimään! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...