.

22.5.2012

Ehtisikö?Nyt hanskat naulaan, ja pieni lepohetki muutaman uuden sisustuslehden parissa! Olisi hirveästi ideoita myös tuon pihan perustamisen ja laittamisen suhteen, mutta ehkä niidenkin kanssa pääsen vauhtiin parin seuraavan viikon aikana. Pihan rakentamiseen liittyy myös tylsähköjä sorakuormien tilauksia, mutta onneksi enemmän niitä mukavia ja kiinnostavia juttuja, eli puiden, pensaiden, hyötykasvien ja perennojen laittoa. Voihan kesä! Toivottavasti muuten tulee aurinkoinen sellainen, jotta maalaushommillekin löytyy riittävästi sopivia päiviä.

2 kommenttia:

 1. Peukut on pystyssä, että aurinko paistaa ja luontoäiti näin suosii ahertajaa. Meillä olisi edessä pensaiden uusimisia ja kaikenlaista muuta askaretta, mutta taitaa taas päähuomio kiinnittyä siihen kuinka pitkään saadaan nurmikko pysymään edes osittain vihreänä. Paistaa jo taas ihan pihkurasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla on ainakin aina se vakio toive: ihana aurinkoinen kesä, ja sadetta vaikka silleen yöaikaan, jotta piha ei ihan kuivu korpuksi. Saa nähdä miten säätoiveet toteutuvat :)

   Vaativimpiin aurinko-olosuhteisiin pitäisi olla oma nurtsilajikkeensa, varmaan onkin muuten, mutta Suomessa sellaiselle ei ole sillä tavalla tarvetta?! Jossain australialaisessa pihaohjelmassa oli rullanurmikkoa, joka oli tarkoitettu paahteiselle paikalle. Tiedä sitten kuinka hyvin toimii sekään...

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...