.

18.5.2012

Flower Power

Sain tuliaisiksi kimpun pioneja. Se pinkein oli hieman loukkaantunut matkasta, mutta elpyi vielä kaunokaiseksi juomalasissa. Hempeän vaaleanpunaiset jaksoivat sinnikkäästi kaunistaa arkea ihan maljakosta käsin. Kukkien kauneus antoi inspiraation tämän  viikon MakroTex (59.) haasteeseen. Kolmas kuva on siis makroversio, ja kaikki loput ovat sitten rennosti samaisesta teemasta.

6 kommenttia:

 1. Ihanan herkänvahvoja, valoisia ja pehmeitä kuvia. Veden maljakossa ja kukan kauniin punaisen värisävyn (voiko niin sanoa, no kai voi, kun sanon) voi melkein tuntea.

  Ilo katsoa tällaisia, vaikken kuvaamisesta mitään ymmärrä, niin ymmärrän sen, millaisista kuvista pidän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon kommentistasi! :) Kiva, että kuvat herättivät positiivisia tuntemuksia. Minua itseäni inspiroi kovasti aurinko ja kukan hehkuva väri kuvaushetkellä.

   Poista
 2. Kukat ovat kyllä herkkiä ottamaan itseensä. Mutta se heille suotakoon (ja nyt mä ymmärrän minkä vuoksi ne kauniit tytöt aina saivat kaiken aina niin helposti...). Mun piti viedä kimppu gerberoita takaisin, kun ottivat niin nokkiinsa että muuttuivat mustiksi möykyiksi parissa tunnissa vaikka vedessä olivatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus leikkokukat ovat tosiaan harmillisen heikossa jamassa jo ostettaessa, mutta onneksi suurin osan kotiin kannetuista kimpuista on jaksanut ilahduttaa maljakossa useamman päivän.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...