.

7.5.2012

NiksitNyt olisi jollekin niksi-pirkalle tai -purkalle käyttöä! Juuri ostetuista saappaista on heti vetoketju pettämässä. Toisen saappaan vetoketju aukeaa satunnaisesti keskeltä, mutta saattaa taas toisaalta pysyä pitkäänkin kiinni. Koitin tosiaan muistella, että onko vetoketjuja varten jotain hassuja kikkoja, joilla saisin ongelman korjattua. Niksisaldoksi jäi kynttilän hierominen vetoketjuun, tai vaihtoehtoisesti värittömän kynsilakan töpsöttely vetoketjun aukeavaan kohtaan. Pidemmän päälle ei taida olla muuta vaihtoehtoa kuin vaihdattaa vetoketju suutarilla. Täytyy kuitenkin käydä ensin kenkäkaupassa keskustelemassa vetoketjun tilanteesta. Mielelläni minä nuo saappaat pitäisin.

5 kommenttia:

 1. Onpa kurjaa! Toivottavasti saat uudet kengät kaupasta tilalle. Ne on aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä onkin juuri se juttu, että ostin kengät alekorista ja tiedän, että Porvoon myymälässä ei ainakaan ole korvaavaa tuotetta. Haluaisin myös nämä saappaat pitää, joten fiksaus suutarilla taitaa olla ainoa tsäänssi.

   Poista
 2. Oi voi! Jos valmistaja on suomalainen, niin kannattaisi viedä kauppaan ja kauppa lähettäisi ne valmistajalle korjattaviksi. Ja kannattaisihan sitä käydä kysymässä jos kauppa suostuisi korvaamaan korvauksen. Ei aletuotekaan saa olla viallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy huomenna käydä kysymässä, toivekkaana :) Jos vaikka saisi vetskarin uusimisen kuluja laitettua puoliksi, tai jotain.

   Poista
 3. Saapaspäivitys: Koo-kenkä olisi ottanut kengät takaisn ja korvannut ostoksen. Vaihtareita ei ollut enää saatavilla. Suutari puolestaan sanoi, että ei lähde vaihtamaan vetskaria, koska varsi on rypytetty. Ilmeisesti kengän rakenne leviää, kun vetoketjun poistaa, ja se on hankala saada uudestaan siististi vekille uuden vetskarin kanssa.

  Koska en halunnut luopua saappaista, korjaaminen tapahtui todellakin niksi-tyyliin. Suutari ehdotti pikaliimaa vetoketjuun ja sillä se tuli todellakin korjattua. Toivottavasti niksi kestää aikaa :)

  Liima oli mahdollinen konsti, koska vetoketjun vika oli sen verran alhaalla, että kenkä menee jalkaan, vaikka vetskari ei aukea ihan pohjaan asti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...