.

9.6.2012

Vielä viikkoVielä viikko kesälomaan! Viime vuonna en lomaa pitänytkään, mutta tänä vuonna otan vahingon takaisin. Pieniä kivoja suunnitelmia on jo  loman varalle, ja tarkoitus on tietysti myös kunnostautua rakentamisen merkeissä. Tämän kesän raksaajan listalla on vielä talon ulkomaalaus, terassien kaidepuut, pergolan rakentaminen sekä maanrakennus etupihan puolella. Bonustelun puolelle menee jo sitten mahdollinen varaston rakentaminen. Roskasäiliölläkin voisi pihalla olla oma pieni mökki. Eipähän sitten kaatuilisi kovassa tuulessa. Tärkeää on myös saada etupiha oikeaan korkoon, jotta sisäänkäynti voidaan siistiä lopulliseen muotoonsa. Suunnitelmissa on myös istutusaltaiden rakentelua, ainakin jos jotain sopivaa materiaalia rantautuu tontilleni.

Talohommien lisäksi meillä on luvassa reissu Tanskaan. Lähdemme heittämään perintömööbeleitä Kööpenhaminan suunnalle. Samalla on tarkoitus kierrellä tanskalaisia kirpputoreja ja nauttia muutenkin Kööpenhaminan sisustusliike- sekä kahvilatarjonnasta. Tätä reissua odotan innolla!

Kiinnostavia kesätapahtumia löytyy kyllä lähempääkin. Helsinki Design Capital vuoden merkeissä pääkaupungista löytyy kaikenlaista kivaa, ja muutenkin kesäisessä Helsingissä on paljon nähtävää. Pikku kaupungitkin kunnostautuvat kesän tullen. Porvoo - Loviisa akseliltakin löytyy monta hyvää menokohdetta, ja näitä tulee varmasti käytyä läpi. Lähimatkailun hyviä puolia on rento ote. Jo muutaman tunnin kiepahduskin tarjoaa elämyksiä, ja sitten on helppo palata kotosalle tai hurauttaa uimarannalle.

Aurinkoista viikonvaihdetta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...