.

4.11.2013

(Joulu) Fiiliksiä

Minulla on tällä hetkellä  rakenteilla oma pieni sisustuspuotini. Avajaisia vietämme jo tämän viikon lauantaina eli 9.11.2013. Herttanen sisustuspuotini aukeaa entiseen Pernajan kunnantaloon. Meitä on samaisessa kunnantalo-projektissa mukana useampikin yrittäjä, ja yhteiseltä nimeltään tätä kutsutaan PernåMarketiksi.

Meillä on PernåMarketilla ollut joulufiiliksiä jo muutama viikko sitten, kun olemme kuvanneet tulevia materiaaleja varten. Nyt tuo jouluilu alkaa pikku hiljaa olla jo muutenkin ajankohtaista. Tosi toimiin tässä pääsemme siis ihan muutaman päivän kuluttua.

Tervetuloa piipahtamaan Pernajaan ensi lauantaista alkaen! Luvassa on ehkä jopa niitä sirkushuveja, mutta ainakin monipuolisesti erilaisia sisustustuotteita, lahjatavaroita, herkkuja sekä kuumaa kahvia.


6 kommenttia:

 1. Ihanaa! Onnea avajaisiin!

  Mua niin harmittaa, ettei päästä.. Mutta ehkä inspiration juhlassa nähdään tänäkin vuonna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sally! Vielä on aika paljon tekemistä ennen avajaisia, mutta ehkä se siitä ainakin heikun keikun?! :)

   Olen tulossa Inspiration juhlaan. Päiväohjelmaan en ennätä osallistua, kun mulla menee puoti kiinni kello 16 lauantaina. Sen jälkeen rip rap suihkun kautta juhlimaan :) Nähdään siis!

   Poista
 2. Onnea avajaisiin ja onnea putiikillesi!
  Tulisin niin mielelläni avajaisiin, mutta toivotaan, että joskus pääsen piipahtamaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia!

   Tervetuloa tosiaan piipahtamaan puodilla, jos satut liikkumaan itäisellä uudellamaalla. Jonain päivänä minulla saattaa olla nettipuotikin pystyssä :)

   Poista
 3. Äääk! Ihanaa! Siis voi että kuinka hauska sattuma, Mixun mummo asuu nimittäin ihan tuossa teitin puodin hoodeilla, eli jeps, mä tulla tupsahdan jokunen kerta käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee :) Tule ihmeessä käymään ja mummo mukaan kanssa!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...