.

6.11.2013

Loppukirityksiä

Tänään voit vielä loppukirittää suosikkiasi kynttilätunnelma -valokuvahaasteessa. Äänestysaika päättyy illalla, ja sen jälkeen on selvillä kenelle loppukilpailijoista lähtee ravintolalahjakortti.

Loppukirityksen makua on myös omassa elämässäni sisustuspuotini rakentelun suhteen. Tietyt asiat eivät riipu omasta työpanoksesta, ja silloin joutuu vain odottelemaan ja toivomaan, että valmista ehtii syntyä. Puoti on onneksi jo siinä vaiheessa, että sen voi kyllä avata tulevana lauantaina. Toinen juttu on sitten se, että ehtiikö maksupäätevalmiiksi ennen avajaisia ja löytyykö puodista kassakone heti ensimmäisenä päivänä. Nuo olisivat joka tapauksessa asioita, jotka helpottavat kummasti myynnin aloittamista.

Sohvatyynyt eivät ole juurikaan painuneet rentoilijan painosta viimeisen parin viikon sisään. Ehkä tuohon sohvalle voi uuvahtaa sitten lauantai-iltana puodin sulkemisen jälkeen.


8 kommenttia:

 1. Äh kun harmittaa kun en pääse sinne sun pienen ihanan puodin avajaisiin! Autolla kyllä pääsisi mutta aika ei riitä, pitää valmistella isänpäivää ja hoidella siivoomisia sun muita kerrankin pois alta :( Asiasta kukkaruukkun, törmäsin vähän aikaa sitten jossakin sanannäköiseen kankaaseen kuin mitä tuo tapetti on, siitä saisi kivat tyynynpäälliset. Harmi etten muista missä sitä myytiin, pitänee varmaan poiketa Eurokankaan kautta joku pv.

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttanen on avoinna jouluun asti nyt ainakin alkajaisiksi, ja jatkossakin varmaan jollakin tavalla, joten kyllä varmaan kerkiät tännekin jossain vaiheessa :)

   Joo, tuota Pip Studion kuviota saa ainakin heiltä itseltään myös esim tyynyinä. Samantapaista varmaan löytyy jostain Suomestakin.

   Poista
 2. Tsemppii odottamiseen ja onnea uudelle varmasti ihanalle puodille. Toivotaan että kivat tyypit jotka avajaisiin tulee, muistaisi laittaa sitä kahisevaa lompuukeihinsa. Ihan vaan siltäkin varalta kun yleensä se on niin että avajaispäivänä maksupäätteet ovat aina hiukan kenkkuja. Hihih. :) Tänne täytyy joskus kyllä päästä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! :) Täytyy vähän varoitella asiakkaita ainakin tuolla Facebookin puolella, että käteinen on kovaa valuuttaa :D Eikä siinä mitään että laitteet tökkii, mutta se saattaapi hyvin olla että itse kauppiaskin on vähän pää pyörällä.

   Tervetuloa käymään puodille jos Pernaja sattuu reitin varrelle! Kiitos tsemeistä!!

   Poista
 3. Harmittaa minuakin, kun en pääse puotiisi tutustumaan.
  Kaunis vaasi kuvassa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herttanen palvelee jouluun asti viikonloppuisin, joten jos vaan satut jonnekin lähialueille, niin tervetuloa samalla tutustumaan puotiin!

   Iso vaasi on Ikeasta. Pikkuisen vaaleanpunaista... :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Menneiden vuosien Ikean (PS mallistoa muistaakseni) valikoimasta tämä värisävy.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...