.

14.11.2013

Joululahjat verkosta + ostohyvitys!

BLOGIYHTEISTYÖ | Meinaatko klikkailla nettikaupoille lahjaostokset mielessä? Minä aion jälleen hoitaa osan lahjaostoksista verkkokauppojen puolella. Tarjonta on nykyään niin laajaa ja monipuolista, että lähinnä runsauden pula on vaivana. Tällä kertaa aion myös hyödyntää ostohyvitys.fi -palvelua eli saan nettikauppaostoksistani hyvityksen takaisin tililleni. Ostohyvitys-palvelussa on tarjolla todella laajasti eri nettikauppoja, jotka tekevät yhteistyötä ostohyvityksen kanssa. Minua kiinnostaa eniten erilaiset sisustuskaupat, jotka ovat myös saatavilla ostohyvityksen kautta.

Kun joka tapauksessa tilaan esimerkiksi Finnish Design Shopista joululahjoja, niin miksipä en hyödyntäisi ostohyvitystä? Käytännössä tämä menee niin, että kun olen kirjautunut ostohyvityksen käyttäjäksi ja aloitan tilauksen tekemisen valitsemalla haluamani verkkokaupan ostohyvitys-palvelusta, niin tekemäni tilaus kerryttää bonusta ostohyvityksen puolelle. Bonus on suomeksi sanottuna ihan rahaa, joka maksetaan omalle pankkitilille.

Ostohyvitys.fi tarjoaa Koti kolmelle -blogin kampanjasivun kautta rekisteröityneille käyttäjille kaupan tekijäisiksi vielä Fazerin suklaalevyn. Nyt suut makeaksi ja tutustumaan ostohyvitys-palveluun... ja nettiostoksista sitten rahaa tilille!

PS. yllättävin löytö minulle oli ostohyvityksen sivustolla Mark & Spencer. Minulla ei olisi tullut mieleen, että voisin täydentää lahjaostoksiani myös suoraan Mark & Spencerin tavaratalosta. Cool!

2 kommenttia:

  1. Pitääpä käydä tutustumassa...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkaamassa tämä ostohyvitys-juttu... ja varsinkin jos on muutenkin ajatellut ostavansa jotain verkkokaupasta, niin kannattaa ottaa sitten ostohyvityksen bonukset omaan lompsaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...