.

7.11.2013

Muista pussata kokkia!Keittiöstä päivää! Tai huomenta! Meidän keittiössämme on simppelit linjat, ja aika simppleitä ovat myös paikalla heiluvat kokitkin. Joka päivä kuitenkin syödään jotain, paremmin tai huonommin. Huonompaa on se, että jos ei ehditä laitella mitään kotiruokaa. Parempaa on puolestaan se, jos kaapista löytyvistä raaka-aineista vain kyhätään jotain kivaa kasaan. Joskus muuten nuo pikaiset ruokakeksinnöt maistuvat vaan niin kertakaikkisen hyvälle, mutta paikkaansa kyllä puolustavat ihan perus makaroni- ja kaalilaatikkopäivätkin.

Mitäs tänään syötäisiin? Ai niin, ja muistakaa pussata kokkia (halikin käy)!


10 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia! Musta on tosi kiva vierailla tällaisissa kodeissa, missä on paljon yksityiskohtia, vaikka itse en osaisi niin asua. Jos mulla olisi kakkoskoti, niin haluisin sinne avohyllyt :) Kiva, kun kauniit tarjottimet on näkösällä, mulla on toi iso musta ja se on nyt just paikassa bee, kun kokonsa puolesta vaikea säilytellä.

  Kyllä teidän keittiössä kelpaa kokata! Niin... mitähän sitä sitten tänään syötäisiin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja tiedätkös, minusta meillä ei edes ole erityisen paljon yksityiskohtia :) Ehkä ne vain korostuvat tuossa avohyllyn kohdalla, jossa on rento sekasorto (eli astioita ei ole aseteltu mitenkään erityisesti).

   Minäkin tykkään vierailla ja nähdä vaikkapa lehdissä koteja, joissa on erilainen tyyli kuin meillä. Se on aika virkistävää vaikka oma koti on toki kullan kallis.

   Tänään syötiin wrappeja. Huomisesta ei ole vielä mitään tietoa :)

   Poista
 2. Teidän keittiö on tosi kiva ja pullollaan kauniita tavaroita.
  Täällä on myös yksi erittäin yksinkertainen kokki. Mun bravuuri on lämmitys ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilisen päivän jämien lämmitys on meidän perheen ruokahuollon yksi kulmakivistä :) Jos jämiä jää vähän, niin ne riittävät ainakin mun lounasruoaksi (etätyöpäivinä).

   Poista
 3. Teillä on niin kaunis keittiö, ei siitä pääse mihinkään. Sitten kun saan viimeinkin sen oman kämpän niin kyllä mullekin tulee tälläinen! Hmph :D

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Meidän keittiö on pikkuisen kompromissi noin niinkuin budjetti mielessä, mutta onneksi näin edullisenakin versiona oikein toimiva paketti.

   Poista
 4. Oi että - kuinka voi ollakin noin kaunista ja ihanaa!!!

  Yritän muista..tai siis itseäni on vaikee pussata..heh.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Heh hee, joo, pitää pyytää muita antamaan niitä pusuja, jos itse on se kokki!

   Poista
 5. Joka päivä muistan pussata kokkia....meillä mies kokkaa..♥...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana mies! Itse kun teen yleensä päivän safkat, niin se on tosi kivaa päästä syömään jonkun muun laittamaan ruokaa. Jokaisella kokillahan on se oma tatsi kokkaamiseen.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...