.

7.11.2013

Kynttiläillalliselle ♥
Kynttilätunnelmaa tulee tallennettua kameran kortille, vaikka hämärässä kuvaaminen on minulle aina hieman vaikeaa. Parhaimpaan tulokseen olen kenties päässyt kuvaamalla vielä silloin, kun päivänvaloa on ollut ainakin hieman jäljellä. Tietty hämyisyys ja pimeys tuo tietysti kuvaankin sen oman viimeisen silauksensa.

Oikeastaan voisin sanoa, että kynttilän valo kantaa yli pimeimmän vuodenajan. Kevään tullen pitkät kynttilät tulee päivitettyä pastellin värisiksi, mutta pikku hiljaa valon lisääntyessä unohdan jo sytytellä kynttilöitä. Juhlan hetkellä palavat kynttilät tosin vaikka aurinko paistaisi.

Kynttilänvalosta on minulle ainakin paljon iloa! Toivotan nyt päättyneet kynttilätunnelma -valokuvahaasteen myötä onnellisia kynttilähetkiä myös haasteen voittajalle eli 3ovi-blogin Jasmiinalle - onnea! Voitit siis haasteessa itsellesi S-ryhmän ravintolalahjakortin, jonka arvo on 150 euroa. Saat lahjakortin lisäksi myös Air Wick Black Editionin tuotteita. Myös muut loppukilpailijat palkitaan yhteistyökumppanin kynttilätuotteilla.

Laitatteko siis kaikki loppukilpailijat minulle sähköpostitse (raksanne ät gmail com) osoitetietojanne, niin välitän ne eteenpäin yhteistyökumppanin kontaktille? Kiitos!

Tunnelmallisia hetkiä toivottaen,

Koti kolmelle ♥

6 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle! Kynttilät on tässä vuodenajassa parasta!

  Blogissani on sulle kuvahaaste ;) Käy napaamassa se mukaasi http://countrysally.blogspot.com

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynttilät ♥
   Nytkin aamuhetkeä valaisee kynttilä :)

   Kiitos kuvahaastesta! Teinkin tämän jo aiemmin lokakuussa ja latasin silloin talvisen kuvan vastaukseksi. Sulla muuten on ihana kuva tämän haasteen vastauksena!

   Poista
 2. Onnea kisan voittajalle!
  Kynttilän valo kantaa täälläkin pimeän ajan yli...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos voittajan puolesta! Ja kiitos sinulle osallistumisesta!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kohta näitä kynttilätunnelmakuvia kertyy taas muistikortille, kun on niin pimeää että ei paljon muuta voi :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...