.

12.11.2014

Osallistu & voita (Hobby Hall sisustushaaste)

Kerroin jo aiemmin, että Indiedaysin Blogger's Inspriration Dayn ohjelmaan kuului myös Hobby Hallin sisustushaaste, jossa bloggaajat saivat kokeilla taitojaan makuuhuoneen sisustuksen parissa. Aikaa haasteen suorittamiseen oli 10 minuuttia. Meillä bloggaajilla oli käytettävissä Hobby Hallin uusimman joulukuvaston tuotteet, eli saimme stailata makuuhuoneen kuvausta varten tunnelmallisilla, pehmoisilla ja trendikkäillä sisustustuotteilla. Värisävyjen puolelta tarjolla oli trendikästä harmaata, valkoista ja mustaa sekä ripaus hieman lilaan taittavia petivaatteita. Totta kai näin joulun lähestyessä tuotteiden joukossa oli myös aina yhtä kauniisti toimivaa joulunpunaista.

Omaan stailaukseeni valitsin harmaata, valkoista ja mustaa. En kaivannut haastetehtävään tällä kertaa sen kummempia tehostevärejä, joten pelkistetyllä fiiliksellä lähdin tällä kertaa matkaan. Mustavalkoraidalliset petivaatteet olivat aivan napit. Sellaiste pitäisi saada kotiinkin! Petauksesta olisi tullut vähän runsaampi, jos mustavalkoisia lakanoita olisi ollut myös toinen pari käytettävissä, mutta tulihan se idea esiteltyä näin yhdenkin peiton ja pussilakanan muodossa. Tästä linkistä löydät Koti kolmelle -blogin sisustushaastekuvan, jonka alta löytyy myös äänestys mahdollisuus.

Nyt on sinun vuorosi osallistua ja vaikuttaa. Voit äänestää suosikki stailaustasi Indiedaysin Hobby Hall -sisustushaaste kampanjasivulta. Äänestäjien kesken arvotaan tosi kiva palkinto, eli arvonnan voittajalle lähtee flanellipussilakanasetti kahdelle sekä Iittalan Taika-mukit. Palkinnon arvo on 117,70 euroa.

Eniten ääniä keränneen stailauksen tekijä pääsee Hobby Hallin studioille ammattikuvaajan oppiin. Tämä palkinto kelpaisi kyllä minulle! Olisipa mukavaa!

PS. Stailauskuvaa äänestetään lisäämällä kommentin äänestettävän kuvan alle. Kommentoinnissa käytetään omia Facebook-tunnuksia. Äänestäminen on siis toteutettu Facebook-yhteisöliitännäisellä.

Sarjan viimeinen kuva: Copyright © Hobby Hall


15 kommenttia:

 1. Ääni menee ehdottomasti sulle, sun stailaus oli mun ehdoton lemppari! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Hieno stailaus, todella kutsuva sänky!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Nuo stailauksen tuotteet on mun omia suosikkeja Hobby Hallin valikoimasta.

   Poista
 3. Kutsuvan näköistä.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Tää oli hauska haaste! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minäkin tykkäsin! Kiva, että Inspiration Day tarjosi myös tälläistä aktiivista tekemistä :)

   Poista
 5. Kyllä sulla on hieno stailaus! :)

  VastaaPoista
 6. Hieno värimaailma, tykkään.

  VastaaPoista
 7. kaunista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...