.

9.11.2014

Tropit ja popitOlen sahannut edes takaisin uusinta Vain elämää -kauden kokoelmalevyä. Aikamoisia versioita ovat artistit saaneet aikaan kauden tuotannossa. Musiikki on kyllä hieno juttu ja tärkeä osaa elämää. Niin monenlaisia tunteita ja elämyksiä tarjoaa ylipäänsäkin taide ja kulttuuri. Arvostan!

Kotosalla on ollut tänään aika leppoinen tunnelma. Vain elämää -biisien säestyksellä on sujuneet niin toimistohommat kuin ruoanvalmistuskin. Lasku- ja paperipinot on ruodittu läpi, ja perhe on ruokittu. On taas hyvä nollata viikko, huokaista ja suunnata katseet kohti uuden viikon alkua.

Ai niin, ja ne tropit on tuolla musta kaapin päällä olevia vanhoja apteekkipulloja. Keräilen vanhoja pulloja laiskasti. Kun kohdalle osuu joku kiva ja edullinen yksilö, niin saatan sen ostaa mukaani ja asetella esille kotiimme. Vanhat apteekkipullot toimivat myös yhden tai muutaman kukan maljakkoina sujuvasti.

"Hei, hei, mitä kuuluu?"

10 kommenttia:

  1. Ihania nuo apteekkipullot! Mistä olet niitä bongaillut? T: Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi,
      pullot on loviisalaisilta kirppiksiltä. Aika hyvin noita tuntuu olevan tarjolla. Loviisassakin on perinteisesti löytynyt apteekkipalveluja, joten näitä pullojakin on monella varmaan aittojen ja vinttien kätköissä. Hintahaitari tarjonnassa on tietysti aikamoinen. Itse kirppistelen hintahaarukan edullisemmasta päästä.

      Poista
  2. Ihania pulloja ja nuo artekin valaisimet myös ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iättömät, ajattomat ovat nuo valaisimet mielestäni. Vähän vaikeasti kuvattavat ehkä kuitenkin tuon peilaavuuden vuoksi :)

      Poista
  3. Täällä on myös yksi pullohullu :) Kirppistelen myös edullisia, ja niin ihania pulloja. Juuri viime viikolla yksi ruskea isompi tulokas muutti meille Tori.fi kautta ja ihan nurkaltakin vielä. Siihen tulee jouluinen oksa koristeineen.
    Kaappsii on kaunis sisältöineen ja päällisineen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että vanhoja pulloja metsästävät muutkin! :) Mulla on kaupalla myös isohkoja pulloja myynnissä ja nimenomaan toimivat mainiosti "maljakkoina" vaikka lehtikuusen oksan kanssa.

      Kiitos! Iso kaappi on aika kätevä ruokapöydän läheisyydessä. Kaikenlaista pientä sinne tuppaa kertymään :)

      Poista
  4. Mulla ei mun kaikki koriste-esineet ja pullot mahdu mihinkään, osa on jouduttu tunkemaan kaappiin piiloon ja osa kellariin. Laiskuus iskee siivotessa muutenkin joten ehkä se on ihan hyvä ettei mulla ole pölysyöppöjä yhtään enempää. Kauniisti olet kuitenkin omasi esitellyt, kateus iskee! :)

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...