.

2.11.2014

Se oli eilenEilen oli vapaapäivä. Huikeaa! Tänään pää lyö vähän tyhjää. Mietin muutaman sisustuskuvan ottamista, mutta kamera onkin jäänyt Loviisaan. Jospa iltapäivällä olisi vielä valoa, niin pääsisin toteuttamaan pari kuvausideaa. Ensin pitäisi kuitenkin käydä ihan toisella suunnalla, jotta pääsee takaisin.

Rentouttavaa sunnuntaita! Mikähän mahtaa olla päivän säähavainto? Taitaa olla vaihteeksi lits-läts-kelien vuoro...

7 kommenttia:

 1. Vettä, vettä ja enempi vettä. Ei kiva ja sellaista on luvattu useita päiviä eteenpäin sääksi. Tuollainen pieni pakkanen, auringonpaiste ja kuurainen maa olisi paljon kivempi! :) Ehkä joskus taas. Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei minuakaan hirveesti piristä musta ja pimeä maa sekä jatkuva vesisade. Ehkäpä tuo sää kääntyy pikkasen pakkaselle myös täällä etelässä pikku hiljaa...

   Mukavaa uutta viikkoa!

   Poista
 2. Täällä Espoossa on satanut vettä koko päivän tänään. Melkeinpä toivoisin tollaista pikku pakkasta mielummin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mullekin tuo pikku pakkastelu sopisi paremmin tähän vuodenaikaan :) Ehkä kohta pitäisi oikein vaihtaa talvirenkaat autoon!

   Poista
 3. Ihana toi eka kuva. Kertakaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itsekin ihailen luonnon järjestämää taidetta!

   Poista
 4. Kauniita ja herkkiä otoksia! Tuollainen pieni kuura ja valo olisivat oikein mieluisia tämän jatkuvan harmauden tilalle. Saanko udella mitä kameraa/objektiivia käytät? Terveisin, Maria Turusta

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...