.

30.10.2015

Kaikenlaista (jopa voittajia)

Tässä on nyt ollut (taas) vähän kaikkea. Kiirettä töissä, kuumetautia, normaali arkea ja nyt viikon käydessä kohti lauantaita myös syytä juhlaan. Ensimmäiseksi haluan siis ilmoittaa blogini 5-vuotis synttäreiden merkeissä järjestettyjen arvontojen voittajat:

House Doctor Dot-maljakon voitti itselleen kommentti *Sirpa Mikkonen 19.10.2015 13.00*
Pinkin arvonnan tuotteet voitti puolestaan kommentti *Katja Vuori 20.10.2015 5.09*

Onnea voittajille ja kiitokset kaikille arvontoihin osallistuneille! Kiitän myös synttärionnitteluista! Voittajan saisivat mielellään laitella yhteystietoja tulemaan sähköpostitse (raksanne ät gmail com). Otan mielelläni vastaan osoitetietojen ohessa myös puhelinnumeron, sillä näillä spekseillä pakettien lähetäminen on helpompaa.

Juhla-arvontoja oli tarkoitus olla pari enemmänkin blogissani, mutta tuo sairastuminen vei mehut, ja postaukset jäi tekemättä. Pidän siis vielä pari arvontaa tässä lähiaikoina, ja laitan parilta kivalta tuotemerkiltä tuotepakettia jakoon.

Huomenna vuorossa on vaihteeksi Indiedaysin bloggaajatapahtumia. Olen näillä näkymin osallistumassa ainakin päiväohjelmaan. Iltarientoja täytyy vielä hieman harkita, vaikka batman-naamareitakin on tullut jo testailtua.

Juhlakausi on selkeästi avattu. Loppu vuotta kohden rientoja on jälleen mukavasti kalenterissa.

Hyvää pyhäinpäivää!

Kuva © Delight Department

2 kommenttia:

  1. Onnea voittajille ja mukavaa viikonloppua sinulle☆☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Outi! Toiselle voittajalle onkin jo paketti postitettu. Toiselta odottelen vielä yhteystietoja.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...