.

24.10.2015

Super Easy Baking

Viikonloppuja! Halusin testata tänään työpäivän jälkeen kahta Nicolas Vahén uutta tuotetta, jotka kummatkin on tarkoitettu helpon ja nopean leivonnan ystäville. Itse en ole mikään kummoinen leipuri, joten tälläisiä "Easy Baking" sekoituksia tulee silloin tällöin kokeiltua.

Nicolas Vahén versioissa keksi- tai muffinsiseokseen lisätään vain kananmunaa ja voi. Sekoittamisen jälkeen taikina on valmista annosteltavaksi vuokiin, pellille tai miten nuo sitten haluaakin työstää. Suklaahippuisen muffinsitaikinan paistoin paperivuoissa, ja cookie-taikinan kanssa testailin keksileimasimia, jotka muistaakseni olen hankkinut joskus Granitista. Pääkallokuvioidut keksit sopivat tietyti mainiosti ensi viikonlopun Halloween-teemaankin, jos nyt jostain syystä sattuisi olemaan silloin enää jäljellä. Kekseissä maistuu raikas appelsiini, ja jotenkin mieleen hiipii ajatus, että keksit voisi vielä dipata osittain sulaan suklaaseen. Appelsiini-suklaa on makuparina aika kiva.

PS. Blogissani voi osallistua vielä koko sunnuntain ajan kahteen eri juhla-arvontaan. Taidan laittaa vielä ennen lokakuun loppumista ainakin yhden Nicolas Vahén tuotteiden arvonnan pystyyn. Palaan siihen myöhemmin!







6 kommenttia:

  1. Voi miten käteviä tuollaiset valmiit seokset ovat. Herkulliselta näyttää!
    Mukavaa lauantai-iltaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä makuja oli! :) Ihanaista sunnuntaita talviajassa!

      Poista
  2. Ei kai se olis pahitteeksi vaikka itekin välillä yrittäs olla järkevä ja ottaa iisimmin puolivalmiilla 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos leivonta sujuu tuttujen reseptien osalta rutiinilla, niin eipä se varmaan ole kovinkaan hankalaa / rasittavaa... itse leivon tosi harvoin, joten tälläiset puolivalmiit jutut tuntuvat kivalle vaihtoehdolle :)

      Poista
  3. Tosi kiva blogi sulla, ihania kuvia ja mukavaa fiilistä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...