.

16.10.2015

Vitonen rikki!

Koti kolmelle -blogi sai alkunsa viisi vuotta sitten lokakuussa. Kirjoitin ihan ensimmäisen postaukseni eetteriin lokakuun alkupuolella vuonna 2010. Silloin olin käynyt asuntonäytöissä Loviisan alueella, ja etsin kunnostettavaa vanhaa taloa (vaivoikseni). Ensimmäisessä postauksessa ei tainut olla kuvaakaan, mutta hämmästykseni siihen sain heti jokusen kommentin. Ihmetys oli kyllä suuri - mistä nämä ihmiset postaukseni keksivät löytää?

Blogin aloittamisen jälkeen seurasikin sitten hyvin vauhdikas vuosi, jolloin kävin läpi eri talotehtaiden tarjouksia ja kartoittelin muutenkin kaikenlaista mielenkiintoista kuten teräspaalutuksia, sähkösuunnitelmia, jätevesipumppuja, eristemateriaaleja ja kipsilevyruuveja.

Näistä rakennusvaiheistakin selvisimme kunnialla ja lokakuussa 2011 saimme muuttoluvan omin käsin näperrettyyn taloon. Kevyen puolen vuoden hengähdyksen jälkeen omakotiasukkaana sitä sitten jatkettiin pihahommia, sisustelua, ideointia ja haaveilua. Ihan niinkuin ennenkin!

Tänä päivänä Koti kolmelle -blogi on rennosti sisustuksen asialla. Muita kiinnostavia juttuja on toki ruoka (!), erilaiset tapahtumat, uusi perheenjäsenemme Rica-koira, valokuvaus ja elämä maaseudulla. Aika pikkuruisesti blogissani vilahtelevat perheen teini-ikäiset tyttäret, bloggaajan oma nassu tai sellaiset elämää suuremmat kysymykset. Toisinaan tosin iskee joku taiteellinen hetki, ja ulos tulee pieniä tarinoita, jotka ovat tietysti ihan fiktiota.

Sisustusintoilu synnytti myös pienen sisustuskauppani herttasen kohta kaksi vuotta sitten, jolloin innoistui avaamaan pop-up tyyppisen puodin maaseutupitäjäämme. Myöhemmin herttasesta tuli myös nettikauppa, ja noin vuosi sitten muutimme Loviisan keskustaan. Herttanen kasvaa ja komistuu muiden töiden ohessa. Varsinkin nyt joulun lähestyessä tuntuu siltä, että kohta tuo sisustuskauppa leviää kadulle asti kun ulko-oven avaa. Kivoja joulukoristeita on muuten tullut jo kaupalle!

Nyt vitosen juhlien aikaan käynnistelen useamman arvonnan, joiden merkeissä haluan kiittää teitä lukijoita. Kiva, että käytte täällä juttuja kurkkimassa! Palataa siis pelipaikoille lähipäivinä, kun pistän ensimmäisen 5-vuotis arvonnan pystyyn.

Ihanan aurinkoista syksyistä viikonloppua! KIITOS ♥

PS. Ihan hiljattain minulta kysyttiin, että mikä on kotimme tyyli. Minusta nuo seuraavat neljä kuvaa vastaa siihen aika hyvin. Kovin selkeää tai suoraviivaista tyylin linjausta meiltä ei löydy, mutta jollain salaperäisellä tavalla kokonaisuus nivoutuu yhteen juuri meidän kotimme oloiseksi kokonaisuudeksi (joka on tietysti jatkuvan pienen muutoksen alla oleva oma maailmansa).


16 kommenttia:

 1. Onnea viisivuotiaalle! Teillä on tosi kaunis koti, tykkään kovasti <3

  VastaaPoista
 2. Sylintäydeltä onnea 5-vuotiaalle! Ihana koti, ihana blogi ♥

  VastaaPoista
 3. Onnea Anne ♥
  On ollut ilo seurata blogiasi ja ihailla kotiasi ja ihaninta on kun olen saanut olla mukana tutustumassa ihanaan herttaseen.

  VastaaPoista
 4. Minultakin joku juuri kysyi, kuinka blogini alkoi. Hyvin olet jaksanut päivittää ja kertoa sekä kuvata kaunista kotona ja nyt herttasessa. Meinasin ensi viikolla julkaista sisustus-haasten. Sinä olisitkin oiva uhri :) Kerron kun saat kysymykset valmiiksi. Sillä välin voisit tietenkin ilokseni tehdä tämä: . http://wondersbykaari.com/2015/10/15/kotihengetar/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä on välilllä postaustahti vähän vähäisellä, mutta taas kun aikaa on enemmän, niin onhan se kiva tänne postailla :)

   Kiitos haastevinkistä! Teen jos muistan :) Ja sisustus-haaste kuulostaa kyllä kivalle!

   Poista
 5. Paljon onnea!!! Itse olen vasta aloittelija bloggauksen saralla, toivon yhtä pitkää ikää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...