.

13.3.2016

Enemmän tiikeriä

Tiikeri on minun lempieläimeni ja suosikki hahmo myös printeissä. Välillä tiikereitä vilahtelee vaatteissa, korteissa, julisteissa ja ties missä, mutta tällä kertaa tiikerikuvio tuli vastaan sisustustuotteissa. Kyseessä on Studio Lisa Bengtssonin Coco Tiger, jota on saatavilla tapettina, kankaana ja valmiina lopputuotteina. Meille Coco Tiger rantautui vaaleanpunaisena 50 x 50 cm kokoisena tyynynä ja harmaana isona tarjottimena.

Studio Lisa Bengtsson tunnistetaan varmaankin sisustuspiireissä kivoista koirahahmoista, joita on ollut saatavilla ainakin printteinä ja piensisustustuotteina. Meillä kotona on näistä koirista ollut "Hugo" juliste (A4) pitkän aikaa jääkaapin kyljessä. Hugo katselee keittiön suunnalta ulko-ovelle päin.

Vaaleanpunainen Coco Tiger -tyyny toi kevään olohuoneen sohvalle. Tiikerityyny päätyy todennäköisesti telkkarihuoneeseen harmaalle sohvalle, mutta mallailin tuota vaaleanpunaista pirteyttä nyt ensin vanhan tummanvihreän samettisohvan kaveriksi.8 kommenttia:

 1. Aivan ihana tyyny. Onko tuolla tiikerilla tupsunauha suussa? HUIPPUA!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiikeri on kaapannut hampaisiinsa tupsunauhan ja helminauhoja. Taitaa olla sisustaja-tiikeri ihan :)

   Poista
 2. The tiger pillow case in great so is the table!


  Have a lovely Sunday :)
  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Have a great Sunday too!

   Yeah, Coco Tiger is so lovely :) The table is IKEAs Sinnerlig.

   Poista
 3. Ihailen noita Lisa Bengtssoneita aina, meillä on eteisessä kultavalkoisena koiratapetti, päivääkään ei ole kaduttanut, eikä kyllästytä ollenkaan. Kyläilijät usein valitsevat siitä mikä koira haluaisivat olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo koirasarja oli jo kivan persoonallinen ja hyvin kuvitettu. Nyt tämä tiikeri iski suoraan sydämeeni :)

   Koira-tapsu kuulostaa kyllä sangen hyvälle!!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...