.

14.3.2016

Pientä kaunista

Esikoisen huoneesta tupsahti ulos pieni valkoinen yöpöytä. Juuri nyt tuo mööbeli ei mahdu tyttären uuteen järjestykseen, joten roudasin pöydän telkkarihuoneeseemme. Pöydän alatasolle mahtui kivasti vino pino sisustuslehtiä ja pöydän päälle sain laittaa kukan ja kynttilän. Nyt pöytä on siis sievästi tallessa tyttären myöhempää käyttötarvetta varten, ja samalla maisemoitu osaksi tv-huoneen nurkkaa.

Kierrätä, pyöritä ja asemoi. Näin meillä.

PS. Kuvissa näkyvä lilansävyinen tulppaani on ollut kerrassaan kaunokainen eri vaiheissaan. Nyt kun kukinto alkaa olla finaalissa, terälehdet ovat avautuneet kerroksellisen kauniisti. Suurin osa alkuperäisestä kimpusta on edelleen keittiön ruokapöydällä vaasissaan. Valkoiset ja vaaleanpunaiset tulppaanit kisailevat lilojen kanssa näyttävyydestään.

10 kommenttia:

 1. Tulppaanit on kyllä kauniita ja niitä on vielä niin paljon erilaisia tarjolla.
  Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikkoa! Toivottovasti se ennustettu aurinkokin keksii tulla paistelemaan ainakin pariksi päiväksi :)

   Poista
 2. Tervetuloa 40+blogit joukkoon! Kävinkin heti liittymässä jäseneksi! Ihania kuvia ja tyylikäs blogi sinulla on:) Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Minä pääsen tekemään tutustusmiskierrosta 40plussalaisiin kunnolla viikonlopun aikana. Nyt vaan huiskin vähän siellä ja täällä somessa.

   Mukavaa viikkoa!

   Poista
 3. Kiva idea tuo naru kukkaruukussa...nappaan sen..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni yksinkertainen yksityiskohta, mutta silti niin kiva. Affarin ruukuissa oli tälläiset juuttinarut valmiina. Ensin vähän kummastelin, että onko tällä joku funktio, mutta ainakin tuo esteettinen puoli on ihan osuva :)

   Poista
 4. Ihania kuvia! Tervetulia nelkytplussalaisten mukavaan porukkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuntuu tosi mukavalta hypätä 40+ joukkoon mukaan :)

   Poista
 5. Tervetuloa mukaan +40-lipun alle. Ihania kuvia. Sinulla on kaunis blogi! On kiva saada sinut mukaan tähän pirteään joukkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula! Kivalta tuntuu olla mukana. Odotan oikein huomista vapaapäivää, että pääsen kiertelemään ajan kanssa muiden 40plussalaisten blogeja :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...