.

3.4.2016

Nauti (tee)hetkestä ♥

Pilvisen sunnuntain leppoisen aamupäivän teehetki tuo rauhaa päivän aloitukseen ja kaivatun kiireettömän tuokion arjen askareiden keskelle. Kynttilässä palaa liekki, radiosta kuuluu musiikkia, koira tuhisee unissaan ja ulkoa kuuluu satunnaista koiran haukuntaa.

Löysin hiljattain kivan uuden teemerkin eli Teministriet -nimisen tuttavuuden. Itse arvostan hyvää teetä, ja nämä Teministerietin valmistamat teesekoitukset ovat kerrassaan onnistuneita. Sarjasta löytyy niin musta- kuin vihreäteepohjaisia sekoituksia sekä rooboista. Tavallisesti en hirveästi perusta minttuteestä, mutta tässä teeministerien tarjonnassa sekin on oikein onnistunutta.

Kunhan saan teelaadut herttasen nettikaupan puolelle myyntiin, niin huutelen halukkaiden teetestaajien perään. Pysy siis kuulolla, jos teehetki on sinunkin juttusi. Palataan!


8 kommenttia:

 1. No nyt on tyylikkäästi pakattua teetä ja kauniit kuvat. Leppoisaa sunnuntaita ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin nämä teepakkaukset myyntinäyttelyssä, niin ekaksi tuli mieleen, että nyt mun ei tarviikkaan hommata herttaselle omaa teesarjaa, kun riittävän hyvä setti löytyikin jo markkinoilta :)

   Keväistä viikkoa!

   Poista
 2. Upean näköinen teepurkki. Täällä teesieppo on ihan innoissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä teemerkissä yhdistyy tosiaan hienot pakkaukset onnistuneisiin teemakuihin. Eli ihan huippu :)

   Poista
 3. Hieno purkki teellä...tykkään teestä ja välillä jää kahvi vähemmälle, mutta sitten tulee taas aikoija jolloin kahvi maistuu paremmalta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tee ja kahvi ovat kummatkin päivittäisessä käytössä, mutta tee vie voiton :) Kahvihetkelläkin on paikkansa!

   Poista
 4. Oi, onpa kauniisti pakattu! Innolla jään odottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäitä nämä pakkaukset ovat tosiaan. Nyt kun saan vaan Ruotsista tarvittavat tiedostot, niin pääsen syöttämään tuotteita nettikauppaani :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...