.

14.4.2016

Lötkis pötkis

Olemme täällä ihan lötkis pötkis vaan. Tyttärillä kummallakin sattuu olemaan työharjoittelujaksot päällä, ja minulla on tietysti ihan normisti työtä vähän joka nurkalla. Työn ahertajat nauttivat siis illan koittaessa rentoilusta ja leppoisasta olemisesta. Hirveästi ei jaksa kotityötkään painaa. Pääasia, että jotain syömistä saadaan pöytää, tulee hieman ulkoiltua vähintäänkin koiran kanssa ja nukuttua tarpeeksi tukevat yöunet.

Näillä aatoksilla kohti perjantaita ja viikonloppuakin. Meidän Rica näyttää kuvassa rentoilun mallia (jos joku on vaikka unohtanut miten se menikään...). Välillä uinumiset pitää tietysti keskeyttää, ja huoltaa tiikerin korvat. Senhän nyt tietää kaikki.

Aurinkoisia ajatuksia!


6 kommenttia:

 1. Sattumalta löysin tänne ihanaan blogiisi!
  Niin kauniilta näyttää!
  Liityin lukijaksesi ja toivotan sinut tervetulleeksi kurkistamaan Villejä Lupiineja blogiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marita, ja kiva että löysit tänne :) Täytyy tulla vastavierailulle tässä viikonlopun aikana kun pääseen chillailemaan sohvalle ja tekemään some-kierrosta.

   Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Ihanan aurinkoista perjantaita ja rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoa on vissiin luvassa tänään lauantaina (juuri nyt on puolipilvistä)?! Näin toivotaan, ja toivottavasti pääsen nostamaan nokan kohti aurinkoa iltapäivällä kun pääsen töistä :)

   Ihanaa viikonloppua sinulle Outi!

   Poista
 3. Rentoa viikonloppua sinulle ja Ricalle..:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...