.

6.4.2016

Kevätkenkäinen

Tossukaupoilla kävi nyt vaan niin, että ostopäätös kohdistui karkkivärisiin lenkkareihin harmaiden tai mustien kestosuosikkien sijaan. Meidän maalaispoluillamme persikansävyisenä loistavat menopelit tuskin säästyvät kurattomina pitkään, mutta siitä huolimatta tämä Niken kenkäpari veti minua puoleensa.

Nyt ei muuta sitten kun lenkkitossut jalkaan ja inspiroituneena köpöttelemään pitkin kyläteitä. Tuoko muuten sinun treeneihin, ulkoiluun ja kuntoiluun lisäpotkua hyvät varusteet tai urheiluvetimien värit jo yksistään? Itse ulkoilen yleensä samoissa vetimissä vuodesta toiseen. Tekstiileissä voi olla hyviä ominaisuuksia, mutta mitään viimeistä huutoa nuo nyt eivät ole väriensä tai malliensa puolesta. Kiva kuitenkin, kun ulkoilemaankin voi lähteä kelillä kuin kelillä.

Köpöti köp!


14 kommenttia:

 1. Vanhoissa vetimissä sitä täälläkin lenkkeillään, mutta nuo tossut ovat, kuin karkki ja uudet kesätossut tarvitsisin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karkkisilla tossuilla on ollut kiva tepastella :) Ehkäpä sitä pitäisi uusia vähän myös takkia ja housuakin noita lenkkipolkuja varten.

   Poista
 2. Kaikenmaailman rytkyjä täälläkin lenkille laitetaan, kengät tosin yritän pitää suht hyvinä. Ihanan pirtsakat tossut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kengän pitää olla ainakin hyvin istuva, mutta kyllähän kivasta stailistakin saa iloa elämään :)

   Poista
 3. Oj, ihanat! Itsellä hakusessa kans tossut, mutta kaiken aikaa tulee vain hienompia kauppoihin, niin en ole vielä malttanut investoida uusiin!

  Mahtavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkoi olla entiset jo ihan finaalissa, joten hankinta oli edessä.

   Keväistä viikonloppua!

   Poista
 4. Aivan ihanat lenkkarit. Mulla sellaiset pinkit Niket. Tosi kiva kun nykyään on noita värejä mistä valita. Mullakin on aina tapana ostaa mustia kenkiä, onneks mies osti mulle nämä uudet.
  Väriä elämään ja poluille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mustat ovat helppo (ja käytännöllinen, mutta myöskin tyylikäs) valinta. Epäilemättä mustat lenkkarit vetävät puoleensa jatkossakin, mutta tällä kertaa mango-persikat veivät voiton :)

   Samoin sinne värikästä ja keväistä meininkiä!

   Poista
 5. Ihana otsikko! Minä hankin tälle keväälle uudet lenkkarit mustina. Viime vuonna ostin oranssinpunaiset Niket ja heti ensimmäisillä polkulenkeillähän ne jo olivat kuraiset. Käytännöllisyys siis ajoi tällä kertaa ohi kauniiden herkkuvärien.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota minäkin pelkään näillä kurakeleillä, mutta käytettäväksihän nuo on tarkoitettu. Rohkeasti siis tossua toisen eteen :) Mustat on kyllä ihanat kanssa!

   Poista
 6. Ovatpa nuo kengät ihanan hempeän väriset! Toivottavasti kuitenkin säästyisivät edes jotenkin kuralammikoilta ;) Salille hankin kirkkaan oranssit lenkkarit, siellä niiden sävy pysyy alkuperäisenä aika hyvin :) Lenkkipolulla mennään tämä kesä viime vuoden lenkkareilla, joista löytyy turkoosia ja mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisäliikuntakenkien kanssa saakin sitten iloitella väreillä jos millä, kun tuota välitöntä likaantumisen vaaraa ei ole. Mulla olisi oikeastaan hankintalistalla myös salikengät... :)

   Poista
 7. Ihanat!! Mun on just kohta päästävä tossukaupoille ja nyt varsinkin, jos tollasia karkkeja on tarjolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lenkkarikaupan esittelytelineistä löytyy kyllä sävyä jos jonkinlaista. Herkkukauppaa kerrassaan :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...