.

2.7.2016

Hurmaa ne!

Loviisassa on tänä viikonloppuna tarjolla ruusujen hurmaa. Erinäisten ruusuisten tapahtumien lisäksi useat loviisalaiset pihapiirit ovat avoinna kiertelijöille. Minusta juuri nämä pihat, eli se ruusujen hurman ydinasia on sitä parasta antia. Vaikka omassa pihapiirissä puutarhavelholle olisi hommia enemmän kuin tarpeeksi, niin kyllä sitä inspiraatiota, aurinkoa ja ideoita jaksaa aina käydä hieman tankkaamassa.

Ruusujen hurmaa on tarjolla siis vielä huomenna sunnuntaina. Avoimet puutarhat -tapahtuman merkeissä useat puutarhat ottavat vastaan vierailijoita elokuulle asti, eli pihanlaittamisesta kiinnostuneille on tarjolla virikkeitä myöhemminkin kesän kuluessa.

Kesän alussa kävin tutustumassa useaan loviisalaiseen pihapiiriin. Tänään kävin herttasen työpäivän jälkeen syömässä Laivasillan alueella, ja hipsin sitten kurkkaamaan mitä Vackerbackan pihamaalle kuuluu. Aurinkoisen kesäpäivän tunnelmissa oli kiva nauttia näkymistä, rupatella hetki ja tallentaa jokunen kuva muistoksi kameralle.

Ehkä tuossa illan viiletessä käyn vähän heilumassa omalla takapihallanikin ja raivaamassa yrttipenkkiä ainakin. Sitä ennen "täytyy" nauttia lasillinen kylmää roseeta.6 kommenttia:

 1. Onpa kauniin näköinen paikka <3
  Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heillä on tosiaan pihamaa kaunis, ja talon sisustus todella ihana myös! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Kauniita kuvakulmia on tarjolla runsaasti :)

   Poista
 3. Onpa todella kaunista ja tunnelmallista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohteessa vierailee tosiaan mielellään ja saa mukaansa inspistä ja hyvää mieltä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...