.

15.7.2016

Tarjottimella

Myönnän sen auliisi - kärsin pienoisesta tarjotin-hulluudesta. Kiinnitän kivoihin prikkoihin huomioita sisustuskaupoilla, kahviloissa tai missä tahansa noita kävelee vastaan. Erityisesti käytännölliset koivuvaneriset tarjottimet hyvällä designilla eli kuosilla ovat suuresti mieleeni.

Tarjottimia on kertynytkin jokunen keittiöömme käyttöesineiksi, mutta myös samalla muuttuvaiseksi taidenäyttelyksi. Tarjottimia on aina kädenulottuvilla tauluhyllyssä, mutta myös vetolaatikon uumenissa ja nojailemassa seinustalle leikkuulautojen ohella. Erilaiset leikkuulaudat ovat myös arkisen elämän ja keittiötuohujen kaunistajia.

Keittiön kokoelmaan rantautuivat mukaan Muurla tarjottimet, jotka ovat ajattoman oloisia designiltaan. Toinen vaneritarjotin on reilumman kokoinen, ja sen juju on laineikas muoto. Kaveriksi edellä mainitulle tuli vielä söötti kettu-kuviolla varustettu tarjotin. Kettu on tarjottimessa mustana printtinä, ja jotenkin tuo kuva muistuttaa myös meidän koiraamme. Kettu on kuva-aiheena myös aina kiinnostava.

Arki on kaunista! Nyt voisikin keittää harmaan iltapäivän teet, ja kantaa teemukin ja eväsleivän terassille. Katoksen alta voisi silmäillä sateen ropinaa ja tuoksutella raikasta ilmaa.

Nordic tarjotin kettu sekä koivuviiluinen isompi tarjotin on saatu testattavaksi bloginäkyvyyttä vastaan.
6 kommenttia:

 1. Ihania tarjottimia, tuo kettu on ihan huippuhieno.
  Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on kaunis :)

   Reipasta uutta viikkoa! Jokohan kohta saataisiin kesä kunnolla takaisin??!!

   Poista
 2. Sama "vika" täällä, jostain syystä tarjottimet ja leikkuulaudat tarttuvat mukaan niin helposti shoppailureissuilla :D Ihana kyllä tuo kettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniit käyttöesineet on vaan niin ♥

   Poista
 3. Ihana tuo kettutarjotin! Tarjottimien keräily on muutenkin melkeinpä jo muodostunut harrastukseksi... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu on söpöö :) Pienoinen harrastus kaiketi minullakin... ainakin tarjottimien bongailu.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...