.

2.9.2016

Currently cruisin' (matalalentoa)

Pintaliitoa täällä ei ole tullut harrastettua, mutta sitä kuuluisaa matalalentoa on kyllä kokeiltu parin viime viikon aikana. Kesän jälkeinen arki on siis virallisesti korkattu ja oikein magnum-pullolla, jos näin voi tässä yhteyssä todeta.

Kotimme näyttää asutulta lähinnä keittiön tiskipöydän läheisyyteen keräytyvien kasojen ansiosta. Tiskikasoja on välillä tankatta tiskikoneeseen, ja pakon sanelemana myös välillä tyhjennetty. Pyykkikone laulaa mennen tullen totta kai,  mutta onneksi tuo pyykkihuolto tapahtuu sen verran  nurkan takana, että koti onnistuu näyttämään jopa säädylliseltä (ainakin kodinhoitohuoneen ovi suljettuna).

Nyt pikku hiljaa alkavaan viikonloppuumme kuuluu myös kyläilysuunnitelmia, joten vielä ei ole aika pesiytyä sohvan nurkkaan syystunnelmoimaan, vaan sen sijaan tavata ystäviä, porista mukavia ja kenties kippistellä ihan kuohuvalla ystävän tasasynttäreiden kunniaksi.

Tsau koti, tsau viikonloppu!

PS. Jos mielit ensi viikolla Habitareen, niin osallistu lippujen jakoon edellisen postaukseni kommenttiosiossa!8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Cow Parsley mustalla pohjalla on edelleen myös minun mieleeni :)

   Poista
 2. Kauniilta teillä näyttää aina!
  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi, ja hyvää uutta viikkoa sinulle :)

   Poista
 3. Kotona saa olla asutun näköistä :D Ainakin välillä, tykkään kyllä itsekkin siististä ympäristöstä... Tuo magnum-pullo vertaus on oiva. Kolme viikkoa mennyt ja jo vatsatauti ja flunssa aalto on käyty läpi :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on asujiaan varten :) Mutta itsekin tykkään, jos romukasoja ei pääsisi kertymään ja yleisilme olisi siisti. Aina tähän ei päästä... :)

   Toivottavasti teillä on nyt pöpöt podettu, ja pääsette tahkoamaan normi arkea ilman lisä haasteita!

   Poista
 4. Kaunis koti :) Kotoisa! http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tintti! :)

   Täytyy tulla kurkkaamaan blogiasi ehtiessäni!

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...