"Tällä viikolla on taas vuorossa sisämakrohaaste. Nyt pitäisi löytää jollakin tavalla pääsiäisen aikaan liittyvä kuva, joka on kuvattu kotona, työpaikalla, tai missä tahansa muualla sisätiloissa!"Minun kuvattavakseni suostui Fazerin Mignon muna. Tuli taas napattua hieman useampi otos, ja seuraavana esittelenkin erään Mignon munan tarinan (hyvää oli! : )
Olisi ehkä pitänyt ottaa nuo kuoren kuvat toisen värisellä alustalla. Tuli nyt taas tuota punaista mukaan kuviin, meillä kun näitä punaisia hyllyjä on muutama. Musta, valkoinen tai puunvärinen tausta antaisi ehkä hieman seesteisemmän fiiliksen munankuorelle.
Tykkään erityisesti tuosta kakkoskuvasta! Ihanaa pääsiäistä!
VastaaPoistaHyvää pääsiäistä. Muna on pääsiäisen vertauskuva!
VastaaPoistaTuo keskimmäinen kuva on kyllä hävyttömän herkullinen.
VastaaPoistaMIgnoneita en olekaan koskaan maistanut, minun suosikki ympäri vuoden on tuo kinder. Niissä kun on niin mukavasti puuhaa älynystyröillekin.
VastaaPoistaAbsolutely white: Mukavaa pääsiäistä sinnekin! Huomenna onkin jo kiirastorstai ja pyhät lähellä...
VastaaPoistaPappilan mummo: Hyvää pääsiäistä! Huomasin noista makroviikkoon jo tulleista kuvista, että moni oli ottanut munan valokuvan aiheeksi.
Alastalo: Kiitos! Ja maistuikin hyvältä, varsinkin kun paloittelin suklaan, ja maistelimme pääsiäismunan kolmeen pekkaan (ei tullut mega suklainen olo)
Aino: Mignon on kyllä aika täyteläistä. Mielellään sitä maistaa palan tai pari. Jos koko pääsiäismunan söisi kerralla, niin saattaisi olla vähän öllö olo jälkikäteen.
Tuo eka kuva on hieno!
VastaaPoistaJoo, minulla alkoi jo tänään "pääsiäisloma". Blogissani on muuten haaste sinulle.
VastaaPoistaKiva!
VastaaPoistaHienot kuvat!
VastaaPoistaMukavaa pääsiäisen aikaa sinulle!
Keskimmäistä kuvaa teki mieli vähän nuolaista! Pääsiäisiloa!
VastaaPoistaSinä jo maistoit mignon munaasi, minä vielä
VastaaPoistapihtaan.
Hieno kuva herkullisesta suklaamunasta.
Hyvää pääsiäistä!
Kaanon: Kiitoksia!!
VastaaPoistaAbsolutely white: Hyviä vapareita! Ihan mukava muutaman päivän breikki tässä välissä.
Tsekkasin tuon haasteen - valokuviin liittyy... kiva, kiitos!
Mustakissa: Kiitos : )
Risusydämen Marja: Kiitoksia! Iloista pääsiäistä myös sinne!!
VastaaPoistaSavisuti: Suklaa on houkutus : ) Mukavaa pääsiäistä!
Sirpa: Meillä on mignoneita sellainen neljän kappaleen kenno, joten saamme vielä herkutella pääsiäisenä.
Oikein mukavaa pääsiäistä!
Munat kuuluvat pääsiäiseen, olet toteuttanut munakuvat hienosti.
VastaaPoistaIhania kuvia, tosin mulle tuottaa melkein tuskaa katsella Mignon munia, kun ne on suurta herkkuani ja mistään en sellaista saa.
VastaaPoistaNammmm ☺ keskimmäinen kuvan on paras!!
VastaaPoistaeka kuva on jotenki ihana, simppeli. tollasta kovaa ja pehmeetä (:
VastaaPoistaArleena: Kiitoksia! Kananmunia ei ole tullutkaan maalattua moneen vuoteen, mutta suklaamunat ovat edustaneet tätä muna-teemaa : )
VastaaPoistaItkupilli: Kiitos! Siellä taitaa olla tarjolla sellaisia muovisia omatoimisesti täytettäviä pääsiäismunia?! Näin olen päätellyt egg hunting jutuista, joita täältä blogeistakin löytyy (esim omamaamansikan Johanna postasi aiheesta jokunen päivä sitten)
Pepi: Herkkua! Ja oli nam : )
Hheidi: Valkoista valkoisella... tuo oli ainakin minun kameravarusteille vähän hankalampi tarkennettava, mutta tykkään tuosta itsekin.
Herkkua, herkkua! Hauskasti ikuistit tämän erään munan tarinan. Mignonin suhteen mietin aina, että kuka alunperin keksi käyttää munankuoren suklaalla.
VastaaPoistaJohanna: Minulla oli sellainen mielikuva, että Karl Fazer on Mignon-idean tuonut Keski-Euroopasta aikoinaan, ja hakukonehitti kertoi, että Saksasta tuo tuli:
VastaaPoistahttp://fazer.fi/Uutiset/Fazer_Makeiset/114-vuotias-Mignon-muna-viehattaa-paasiaisesta-toiseen-/
Mutta se, että kuka tyyppi tuon ekana keksi tehdä, niin taitaa jäädä unholaan.
Konstruktiivinen muna kokemus, ei kun kuva.:) Punainen piristää, ei mielestäni huono asia.
VastaaPoistaPääsiäisen riemuja!
Tuo keskimmäinen kuva on niiiin houkuttelevan näköinen, että näppäimistö pitää kohta pyyhkiä kuivaksi. Hauskaa pääsiäistä!
VastaaPoistaUpeita kuvia jälleen ja vielä Mignonista. Muistaisin Karl Fazerin kehittäneen idean tai voi olla kuten sanoit, että hän sen Suomeen toi. Siitä oli joskus kunnon juttu Suomen Kuvalehdessä, mutta kun kaikkea ei voi muistaa.
VastaaPoistaOikein rauhallista ja mignonista pääsiäistä, Anne!
Liplatus: Punainen muuten hyvä väri, mutta ei ehkä se perinteisin pääsiäiskuvan sävy : )
VastaaPoistaKiitos samoin, iloista pääsiäistä!
Susku: Mignonit ovat aika makeita, joten niistä riittää pienempikin pala taittamaan makeannälkää. Mutta nam! kuitenkin!!
Leena Lumi: Eilen kun silmäilin tietoa Mignonista, niin siinä sanottiin, että Karl toi Mignonin Suomen Suurruhtinaskuntaan 114 vuotta sitten. Tsaariperhekin kuulemma kyseistä herkku kovasti diggaili.
Noita tehdään muuten huikea määrä täksikin pääsiäiseksi: 1,5 miljoonaa kappaletta. Aikamoinen määrä herkkua siinä : )
Mukavaa pääsiäisen aikaa myös sinne! ♥
Ooh,MIgnon-muna,voi kun niitä saisi täältäkin...Iloista pääsiäistä!
VastaaPoistaYaelian: Hyvää pääsiäistä!
VastaaPoistaHienot makrot tulee oikealla objektiivilla :)
VastaaPoistaHerkullisen näköinen suklaamuna! Punainen sopii minusta hyvin suklaan kaveriksi :)
VastaaPoistaTanssiva harmaa pantteri: Makrolinsseista ja -kuvaamisesta olisi kivaa oppi lisää. Mulle tämä on aika uusi juttu.
VastaaPoistaMimi: Mignon tuli syötyä ihan kuvauksellisista syistä : ) Punainen on pirteä väri, mutta ehkä pääsiäisen kunniaksi olisi pitänyt kehitellä jotain keltaista taustaa?!
Todella onnistunut kuvatarina. Keskimmäinen viehättää eniten, vaikka kaikki ovat tosi hyviä makroja!
VastaaPoistaTeeTee: Kiitoksia! : )
VastaaPoistaIhastuin ensimmäiseen kuvaan ja rakastuin toiseen.
VastaaPoistaEnsimmäinen kuva on suosikkini, ehdottomasti! (höyhenää ja muna, hahhah) Se on vielä erityisen onnistunut, koska valkoista valkoisella ei ole kaikista helpointa kuvattavaa.
VastaaPoistaNannas: Kiitoksia kommentista! : )
VastaaPoistaKrisu: Ainakin minun linssillä ja sillä valaistustasolla, joka meidän olkkarissa oli tuolla hetkellä, oli tuo tarkentaminen työlästä. Käsin tarkkuutta hakemalla pääsin tuollaiseen lopputulokseen. Juu, nimenomaan... hyöheniä ja muna! : )