14.4.2012

Juuri nytJuuri nyt inspiroi keltainen väri, eikä ihme. Ulkona sataa kaatamalla, ja toivon mukaan se on lähtölaskenta lopulle lumelle. Lunta on pihamaalla vielä hämmästyttävän paljon. Kun ajelee tuolta pääkaupunkiseudulta kotiin päin, niin näin reilu lumimäärä tulee vastaan vasta ihan kotinurkilla. Harava pysyy siis vielä talviteloilla, ja keväiset fiilikset on napattava jostain muualta.

Mukavaa viikonloppua! Minulla on vuorossa ainakin inhokkiharrastusta eli vaatteiden silittämistä, ja kapsäkki pitää laitella valmiiksi työmatkaa varten.

4 kommenttia:

 1. Eiköhän tämä vesisade vie suurimman osan lumesta pois, hyvällä säkällä voit jo ens viikonloppuna kaivaa haravan talviteloilta. Oranssit kukat auttaa pahimpaankin säähän:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssit ja keltaiset sävyt ovat onneksi harmaan päivän piristeitä :)

   Sangen lumiselta tuo maisema näyttää vieläkin, joten ei tässä taida auttaa muu kuin kärsivällisyys. Huokaus :)

   Poista
 2. En ole keltaisen ystävä, mutta joskus ja jossain sitä on aivan pakko saada. Vaikka voimatalussa ja kulleroissa. Tuo sun kukka taitaa olla joku leinikki...

  VastaaPoista
 3. Keltainen on ollut minulla nousussa suosikkien joukkoon. Jotenkin se tuntuu kuitenkin hieman "vaativalta" väriltä, joten keltaista tulee ripoteltua sisustukseen ajoittain ja pienempinä erinä.

  Juu, tuo on jaloleinikki. Kullero on muuten kanssa aika kiva kukkapenkissä. Smörboll taidetaan täällä päin sanoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...