7.4.2012

Tipuja bongattu!

MakroTex (53.) viikolla etsitään tällä kertaa reikiä. Minä tyydyn renkuloihin ja oksan kieppeihin. Teema laajenee kuin luonnostaan pääsiäiseen ja sen koristuksiin.

Pajunvitsojen ja koivunoksien lisäksi meillä on pari käppyräoksaa isossa vaasissa. Käppyräisillä oksilla päivystää muutama tipunen. Lasiset linnut ovat jokusen vuoden takaa, ja hankittu Pentikiltä. Puinen lintu on puolestaan Indiskasta, ja sillä olisi muutama kirjava kaverikin, mutta ne jäivät tällä kertaa koristepussukkaan odottamaan jotakin toista koristelukertaa.

6 kommenttia:

 1. Kaunis tuo Pentikin lasinen lintu!

  Mukavaa lankalauantain iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, ja mukavaa pääsiäisen jatkoa!

   Poista
 2. No onpas oivia tipuja! Meillä on niin mielipuolinen tilanne, että pupu tuo pääsiäismunat ja muutenkin on jotenkin koko pääsiäisen kanaperinne päälaellaan. Sun pitäisi kuule pitää joku valokuvanäyttely. Oletko ajatellut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsiäispupu on varmaan yhtä luotettava suklaamunien toimittaja kuin pääsiäiskukko :) Meillä ainakin lapsena sulkaayllätykset tulivat nimenomaan kukon eikä kanan toimittamina. En tiedä kyllä miksi.

   Kiitoksia, en ole näyttelyjä suunnitellut :) mutta joku valokuvakirja vaikka rakennusajasta voisi olla kiva muisto. Pitäisi koota kuvat johonkin hiukan laadukkaampaan kirjaprinttiin.

   Poista
 3. Teet ensin se kirjan talon vaiheista ja sitten näyttely :) Sinulla on mahdottoman kiva ote kuvaamiseen ja löydät kohteita, jotka yleensä jäävät kuvaamatta. Ja totta, kukkohan se siellä tekee kanan hommia. Joskus tulee mieleen, että näitä pääsiäisen perinteitä ei ole ihan selvistäpäin keksitty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, niin mistä lie perinteet ovat syntyneet?! :) Ehkä vuodet ovat aiheuttaneet sellaisen "rikkinäinen puhelin" vaikutuksen, ja tarina on muuttunut hullunkurikseksi matkan varrella. Tai sitten se on vain osa pääsiäisen ihmettä, että kukotkin munivat.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...