28.3.2013

Keväisiä herkkuja = mussuttelua










































































































































Enemmän kuvia, vähemmän puhetta. Toiset tykkää mämmistä, toiset kulitsasta. Aika monelle kelpaa rahkapulla, pienet kakkutikkarit tai mazariinit. Eikä siinä vielä kaikki. Suklaamuniakin löytyy. Ainakin vielä.

Heleän keltaisia ja pastellin sävyisiä leivonnaisia voi tarjota myös muiden keväisten juhlien merkeissä, kunhan tiput ja puput jäävät koristeluista vain pois.

12 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä! Ja hienoja kuvia:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen kahviteltiin nuo herkut, joten korean ulkonäön lisäksi myös maut olivat kohdillaan :)

      Poista
  2. Oi voi, oletko loihtinut nämä kaikki ihan itse? Meillekin saisi tulla joku leipomaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun ostin nämä omin käsin porvoolaisesta kahvilasta (Cafe Capriolet). Meillä varmaan leivotaan myöhemmin pääsiäisenä persikkarahkapiirakkaa, jonka vaikeusaste on sopivampi :)

      Poista
  3. Iloista pääsiäistä!

    VastaaPoista
  4. Hauskaa Pääsiäistä! Persikkarahkapiirakkaa on muuten meilläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa pääiäistä! Persikkarahkapiirakka on hyvää :)

      Poista
  5. Siis oliko siellä myynnissä cakepopsejakin? Wow.

    Herkullista Pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kertaa oli noita kakkutikkujakin. Capriolessa on melkoisen kiva valikoima "petit four" tyyppisiä leivonnaisia.

      Poista
  6. olisi kiva jos olisi resepti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta :) mutta näitä ei leivottu meillä vaan ostettiin porvoolaisesta kahvilasta, joten reseptistä ei ole sen tarkempaa tietoa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...