Unelmia
-
*Tiedätkö - hiljaa hiipien*
*jätän joukon meluisan,*
*kun yllä tammien*
*näen kalpeiden tähtien *
*kukkivan.*
*Tiet haluan silottaa,*
*harvoin kulkee ku...
28.3.2013
Keväisiä herkkuja = mussuttelua
Enemmän kuvia, vähemmän puhetta. Toiset tykkää mämmistä, toiset kulitsasta. Aika monelle kelpaa rahkapulla, pienet kakkutikkarit tai mazariinit. Eikä siinä vielä kaikki. Suklaamuniakin löytyy. Ainakin vielä.
Heleän keltaisia ja pastellin sävyisiä leivonnaisia voi tarjota myös muiden keväisten juhlien merkeissä, kunhan tiput ja puput jäävät koristeluista vain pois.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Herkullisen näköisiä! Ja hienoja kuvia:).
VastaaPoistaEilen kahviteltiin nuo herkut, joten korean ulkonäön lisäksi myös maut olivat kohdillaan :)
PoistaOi voi, oletko loihtinut nämä kaikki ihan itse? Meillekin saisi tulla joku leipomaan :)
VastaaPoistaEi kun ostin nämä omin käsin porvoolaisesta kahvilasta (Cafe Capriolet). Meillä varmaan leivotaan myöhemmin pääsiäisenä persikkarahkapiirakkaa, jonka vaikeusaste on sopivampi :)
PoistaIloista pääsiäistä!
VastaaPoistaKiitos samoin Heidi! :)
PoistaHauskaa Pääsiäistä! Persikkarahkapiirakkaa on muuten meilläkin! :)
VastaaPoistaHauskaa pääiäistä! Persikkarahkapiirakka on hyvää :)
PoistaSiis oliko siellä myynnissä cakepopsejakin? Wow.
VastaaPoistaHerkullista Pääsiäistä!
Tällä kertaa oli noita kakkutikkujakin. Capriolessa on melkoisen kiva valikoima "petit four" tyyppisiä leivonnaisia.
Poistaolisi kiva jos olisi resepti
VastaaPoistaTotta :) mutta näitä ei leivottu meillä vaan ostettiin porvoolaisesta kahvilasta, joten reseptistä ei ole sen tarkempaa tietoa.
Poista