6.4.2013

Sitäpä (puna)juuri

Sopiiko punajuuri pizzaan? Sopii! Varsinkin jos punajuuren kaverina on vielä cashew-pähkinöitä ja vuohenjuustoa, niin makuelämys on valmis. Lisäksi tarvitaan vain oliiviöljyä ja sormisuolaa. Valmiin pizzan päälle voi ripotella vaikkapa rucolaa tai jotain muuta lämpöä kestävää vihreää lehteä.

























10 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Ensi kerralla, kun ten pizzaa niin aion kyllä ehottomasti kokeilla punajuurta :)

    http://lifetastesgood-nanne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Punajuuri toimi kyllä tosi kivasti pizzan päällä. Itse en ole mikään hurja vuohenjuusto-fani, mutta sopivan pienehkönä määränä, se antoi hyvän vastuksen tuolle punaiselle juurelle :)

      Poista
  2. Siis voi video kun näyttää namilta!!

    VastaaPoista
  3. Sitäpä juuri, paitsi meillä oli tänään samaisen juuston kaverina päärynä. Ja valkoista lasissa :D Mutta tämä Juuri(kin) versio menee kokeiluun. Iloista lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päärynä kuulostaa hyvältä / jännältä vaihtoehdolta! Päärynän kanssa toimisi varmaan myös ihan aurajuusto?!

      Mukavaa sunnuntaita!

      Poista
  4. Nam! Uskon. Tuo makuyhdistelmän täytyy toimia:)

    VastaaPoista
  5. Ah, enpä ole edes ymmärtänyt että voisin kaikki nämä lemmikkini pistää pizzan päälle. Tästä ei puutu enää kuin päärynä. Tai omppu. Tai siis päärynä. Ei kun omppu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heidi tuolla aiemmassa kommentissa kertoikin, että päärynälle menee pisteet myös pizzapäällisenä. Päärynäversio on myös sellainen, jota haluan testata!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...