.

18.5.2013

Happening

Rientoja, juoksuja ja tapahtumia. Niistä on pirteä lauantai tehty. Tänään on ollut tarjolla runsaasti erilaisia häppeninkejä, ja niiden lisäksi tietysti vielä lätkää sekä viisukisoja.

Aloitin aamupäivällä ravintolapäivän kohteella Porvoossa. Chez Teinique tarjosi suolaista ja makeaa purtavaa, ja ravintolapäivän oheen oli koottu myös kirppismyyntipöytiä. Ostin iltalukemiseksi yhden sisustuskirjan.

Ravintolapäivä startin jälkeen oli tarjolla moottorien murinaa ja pärinää. Kävimme kääntymässä Pernajassa sekä Loviisassa, jossa harrasteautoja oli näyttävästi koolla. Minun suosikkini autoletkan joukossa oli mintunvihreä kaunotar.

Iltapäiväkahvit saimme nauttia ravintolapäivän merkeissä edelleen. Katjan Kakkukahvilan valikoimasta testasimme useampaa eri vaihtoehtoa. Minun lautaselle päätyi omenahillo täytteinen kääretorttu. Olipa muuten herkkua!

Illalla on vielä leffailua tiedossa, joten pitkäveteiseksi tätä lauantaita ei saata kutsua. Mitenköhän muuten viisujen kanssa mahtaa käydä...

PS. Viimeinen kuva on ehkä vähän hauska otsikon "Happening" alle. Tälläistähän tämä pikku kaupungin elämä on - ei suuria ruuhkia Loviisan Laivasillalla alkukesän lauantaina. Kenties kaikki kynnelle kykenevät olivat hävinneet kesätapahtumien pariin?







































4 kommenttia:

  1. Ihanan kesäiset kuvat...omenakääretorttu, aaahh...pitäisiköhän ihan kokeilla...suloista viikonloppua!
    XX

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eilen oli tosi kesäiset fiilikset. Kostean lämmin päivä päättyi vielä myöhään illalla reippaaseen ukkoseen. Ajelin kotiin leffasta hurjassa kaatosateessa ja salamoinnissa.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Auton väri oli niin kerta kaikkisen upea!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...