Muistelin vappupäivänä Vihreä Talo -blogin hauskaa lisukeohjetta. Tein the lisuketta ulkomuistista, ja tänään lähdin sitten etsimään sitä alkuperäistä ohjetta. Alkuperäisen ohjeen löydät tosiaan klikkailemalle Vihreän talon puolelle. Meillä tähän sörsseliin tuli vappupäivän merkeissä puolitettuja tummia viinirypäleitä, pilkottua retiisiä, laktoositonta kermaviiliä sekä valkosipuli-yrtti kermavalmistetta (Creme Bonjour Cuisine 13 %). Lopuksi sörsseliin voi lisätä kevyen kierroksen mustapippurimyllystä. Kyseinen lisuke sopii mainiosti grillattujen tuoteiden kaveriksi. Meillä sitä lapattiin myös salaatin päälle.
Nainen sanoi: kun olin tyttö vaikka olin...
-
*Nainen sanoi: kun olin tyttö vaikka olin nainen. Mies otti kuvia,*
*tahtoi vangita henkäyksen, perhosen hämärää välkyttävän siiven?*
*Valotuin hänen sisää...
Kiva ohje. Pitääkin muistaa kylvää retiisin siemeniä...
VastaaPoistaJoo, retiisit on kiva lisä salaatteihin. Omaperäinen maku :)
Poista