11.8.2013

Vihreä lanka
Talo on ollut kesän suurin piirtein autio, vaikka pääsääntöisesti kotosalla olemme olleetkin. Elämä on sijoittunut vahvasti pihamaalle, terassille ja kesäisiin pikku tapahtumiin, joita olemme käyneet kiertelemässä. Pikku hiljaa katse kuitenkin suuntautuu taas kodin puoleen, ja ajatuksiin hiipivät myös pienet mahdolliset muutokset ja hankinnat, joita voisi toteuttaa.

Vihreä on lempivärini, mutta sitä olen koittanut käyttää säästeliäästi sisustuksessa. Vihreää on siis ripoteltuna hieman sinne ja tänne, mutta mitään suurempaa vihreää pintaa meille ei ole rakennettu. Vanhat vihreä puutuolit tuntuvat kuitenkin olevan minulle hieman heikko kohta, ja ne kiinnittävätkin huomioni kirppareilla ja muissa vanhojen tavaroiden myyntipisteissä. Viimeisin vihreä hankinta ei näy edes näissä kuvissa, vaan se "uusin" tuoli on vielä putsattavana kodinhoitohuoneessa. Kohta sekin varmaan ilmeestyy tuohon keittiön puolelle.

Söpöä sunnuntaita! Joko arki puraisee hieman vai vieläkö sitä otetaan ihan rennosti vaan? Meillä on tämän viikonlopun aikana kuultu useampaan otteeseen "Voi ei, loma loppuu". Huomenna käymme sitten taas arkeen kiinni kaksin käsin, tavallaan. Lapset lähtevät koulutielle ja minä pidän yhden viikon lomaa.


16 kommenttia:

 1. Hei Anne, mukava nähdä millaisen löydön olet tehnyt keittiön puolelle...niin ja mukavaa lomaviikkoa sinulle.
  Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se uusin tuoli taitaa oikeasti olla vanhin :) Ainakin se on kovasti talonpoikasantiikin oloinen kaikkine kuhmuineen ja maalikerroksineen.

   Kiitos loman toivotuksista, ja samoin myös sinne - oikein mukavaa uutta viikkoa ja kivoja seikkailuja viimeisten lomapäivien merkeissä (teillähän se koulu alkoikin vasta hieman myöhemmin?!)

   Poista
 2. Vihreä ja ruskea, harman lisäksi ovat alkaneet miellyttää minuakin....enennen tykkäsin sinisestä, joka tällähetkellä ei miellytä ollenkaan...
  On se mukavaa, kun voi muuttaa mieltään ja mieltymyksiään...:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nuo väri-inspikset menevät vähän kausittain, joten mieltä saa kyllä muuttaa! Mulla ei pahemmin ole edes mitään väri-inhokkia, mutta jotkut värit vaativat hieman pidempää totutteluaikaa.

   Sininen on muuten sellainen väri, joka taitaa taas tehdä jo uutta tulemista. Siltä se ainakin vaikuttaa :)

   Poista
 3. Oooo ihana vihree ja makeesti oot tuonu sitä esille sisustukses. Olen varmaan kerran vuodessa pitänyt maalipurkkia jo kädessä että nyt sekotetaan vihreetä, mutta oon saanu itseni pidettyä kurissa. Kyl mä tiiän et sen vielä jonain päivänä teen, ei enää riitä vain vihreät yksityiskohdat. :)

  Mukavaa alkavaa lomaa ja lapsille kouluun kivoja hetkiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä seinä tai vihreä sävyinen tapetti voisi olla aika rock! Itse olen hieman pelännyt, että jos oikein laitan ison vihreän vaihteen päälle, niin sitten meillä ei muuta olekkaan. Tosin esim Ikean Stockholm sarjan sohva vihreänä on aika herkullinen... toistaiseksi sitä vaan olen ihaillut etäältä.

   Kiitoksia loman toivotuksista! Meillä tytär totesi, että "kun sä kerran oot ensi viikolla kotona, niin joka päivä on sitten ruoka valmiina odottamassa, kun tullaan kotiin". Saas nähdä! :)

   Poista
 4. Vihreä sopii teille hienosti! Mukavaa lomaviikkoa hei ;) Fiksua säästää yksi elokuulle.

  Sun Loviisa -postaus pisti harkitsemaan, että ehdittäiskö sovittaa aikataulut niin, että mekin päästäis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vihreätä en voi vastustaa :) Nyt kun vihreä on vaihteeksi ollut "muodissa", niin kaikenlaista vihreää yksityiskohtaa on ollut helppo hankkia.

   Viikko lomaa tähän väliin sopii kyllä mainiosti. Olen tietysti jo kaavaillut yhdelle viikolle kaikkea mahdollista, mitä voisin tehdä kodin laittamisen merkeissä. Jälkikäteen voi sitten todeta, että kuinkas sitten kävikään :)

   LWT-viikonloppu kannattaa käydä ainakin jossain vaiheessa kokemassa. Ja jos päädytte huristelemaan tälle suunnalle, niin ajakaapa Pernajan kirkonkylän kautta. Kahvi takuu! ;)

   Poista
 5. Tyylikkäästi ripoteltu vihreää! Tosi kivan näköistä. Hyvää lomaviikkoa sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näissä pienissä vihreissä yksityiskohdissa on vielä se hyvä puoli, että niitä voi siirrellä kotona vähän sinne ja tänne tarpeen ja vaihtelunhalun mukaan.

   Mukavaa uutta viikkoa sinnekin!

   Poista
 6. Vihreä on NIIN kaunis väri, oma lempparini myös. Itseasiassa minäkin raahasin viime viikolla mökin puusuulista vihreän puutuolinrotiskon kotiin ja nyt yritän miettiä mihin sen oikein sijoittaisin. :D

  Mies palaa meillä huomenna töihin, mutta minä jatkan vanhaan malliin "lomailua" kotona tytön kanssa. Millään ei malttaisi päästää kesästä irti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä on varmaan niitä värejä, joka jakaa mielipiteet hyvinkin kahtia. Mulle se on tosiaan ollut lemppari jo pitkään. Eikä se vihreä hätkähdä, jos saa kaveriksi vaikka jotain pinkkiä tai jopa keltaista. :)

   Teidän kotiin vihreä vanha tuoli sopii varmasti mainiosti! Ja vanhat tuolithan on siitä käteviä, että niitä voi uudelleen sijoittaa tarpeen vaatiessa. Välillä keittiössä, välillä olkkarissa...

   Kyllä niitä (syys)kesän seikkailuja ja iloja on vielä edessä. Ei sanota ainakaan vielä hyvästejä kesälle!

   Poista
 7. Minäkin pidän tuosta vihreän sävystä, taulu eritoten on kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eksellin julkkari on hauska ja yksinkertainen. Lintuja voi bongata näin jo eteisessä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...