16.8.2013

Limpparit


Lasi on aika kiehtova materiaali. Lasin erilaiset värisävyt ovat kauniita, ja vaihtuva valaistus tuo vielä värisävyt eri tavalla esiin. Vanha lasi ja kierrätyslasi on vielä oma lukunsa. Sinertävät ja vihertävät lasiesineet ovat melkoisen persoonallisia pienine kuplineen ja valuvikoineen.

Keräsin vanhan vihreän tuolin päälle pienen kokoelman pulloja vuosien varrelta. Iso lasipullo on kierrätyslasia (House Doctor) ja limonadi-pullot puolestaan aidosti vanhoja. Kukat on aseteltuna H & M Home -malliston pieneen kirkkaseen lasipulloon.

Pirteää perjantaita! Muista myös osallistua sisustusaiheiseen arvontaani!

12 kommenttia:

 1. Kauniita pulloja kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä ainakin tykkään näiden värisävyistä ja muodoista! :)

   Poista
 2. Todella kauniita nuo lasipullot! Ja sopivat hyvin just tuohon tuolille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on nyt tälläistä sini-vihreää fiilistelyä :)

   Poista
 3. Kaunis asetelma ja nuo neilikat ovat ihanan väriset...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neilikat! En muuten millään (taas) muistanut neilikan nimeä. Siksi sanoin vain "kukat".

   Poista
 4. Lasi on lumoavaa! Itsekin kaivoin vuosi sitten kellarin kätköistä esille vihreitä pulloja kirjaston ikkunalaudalle. Osaa käytämme ihan hippityyliin kynttiläjalkoina ja steariinit saavat valua pitkin pullojen kylkiä...

  Erityisesti vihreä eri sävyt kuten sinulla, sekä myös tietyt sininet lasit ovat kauniita valon kulkiessa niiden läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaa! Välillä näkee ravintoloissa noita pullo-kynttiläjalkoja, ja ne ovat tosi kivannäköisiä. Taidanpa lainata vähän tuota ideaa johonkin syksyiseen kattaukseen meillekin. Kiitos idiksestä!

   Poista
 5. Oi kuinka kauniita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa limupulloissa viehättää tietysti vielä se, että ne ovat porvoolaisen limpparitehtaan peruja. Itä-uusmaalaisena tälläiset paikalliset muistot ovat hauskoja.

   Poista
 6. Nuo limupullot kolahti kyllä kovaa! Mua kiehtoo tuollaisten vanhojen limupullojen (ja peltirasioiden...) lisäksi vanhat ruskeat apteekkarin pullot ja purkit, omistan yhden sellaisen hyyyvin pienen pilleripurkkina - eli kuletan ihan buranat ja heinixit siinä mukana - ja se on niin sympaattinen :)

  hannamaria
  hannamariav.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskeat pullot ja ruskean sävyiset lasitavarat ylipäänsä on mun heikko kohta :) Niitä löytäisin kyllä mielelläni kirppareilta.

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...