20.10.2013

Kynttilätunnelmaa - osallistu kilpailuun!

BLOGIYHTEISTYÖ | Pimenevät syysillat sekä pikku hiljaa lähestyvä joulun aikakin nostaa taas kynttilät pöydille ja lyhdyt ovien pieliin. Kynttilätunnelman hengessä kutsun nyt teidät lukijat osallistumaan valokuvahaasteeseen, jonka aiheena on kynttilät ja niiden luoma tunnelma kotosalla.

Lähetä minulle sähköpostitse ottamasi tunnelmallinen kynttiläkuva. Voit lähettää useammankin kilpailukuvan. Voit itse valita täysin kuvan asettelun tai muun viitekehyksen, kunhan kuvassa tavalla tai toisella toteutuu tehtävänanto "tunnelmallinen kynttiläkuva".

Valitsen teidän lähettämistänne kuvista loppukilpailijat, jotka julkaisen täällä blogissani. Lukijat saavat sen jälkeen äänestää lopullisen voittajan, jota odottaakin kiva palkinto. Valokuvahaasteen voittaja näet saa 150 euron arvoisen lahjakortin S-ryhmän ravintoloihin sekä tietysti myös tämän kuvahaasteen yhteistyökumppanin eli Air Wickin kynttilöitä.

Nyt sinulla on siis oiva tilaisuus päästä kynttiläillalliselle valitsemaasi S-ryhmän ravintolaan. Osallistu mukaan haasteeseen lähettämällä valokuvasi viimeistään 28.10.2013 mennessä. Sähköpostiosoitteeni on raksanne ät gmail com.

Olen nyt itsekin testaillut Air Wick Black -Edition kynttilöitä. Tunnelmallisimpia nämä kynttilät ovat tietysti hämärässä tai pimeässä, mutta tykkään kyllä laittaa kynttilöitä palamaan ihan valoisallakin. Air Wick -kynttilät luovat valon lisäksi tuoksuvaa tunnelmaa, joten siinä mielessä nämä sopivat kivasti myös aamuhetkeen.Lisätietoja yhteistyökumppanin tuotteesta sekä hiukan mietelmää tuoksuista osana sisustusta:

Air Wickin uudet Black Edition -tuoksukynttilät ovat eteerisiä öljyjä sisältäviä tuoksukynttilöitä, jotka sytytettyinä levittävät ympärilleen miellyttävän hedelmäistä tuoksua. Apple & Cinnamon -tuoksussa raikas omena täydentyy mausteisella kanelilla, ja Purple Blackberry Fig -tuoksussa yhdistyvät mehukkaat karhunvatukat ja viikunat. Viihtymään kutsuvat tuoksut hellivät aisteja ja luovat tilaan kodikasta tunnelmaa. Pikkujouluaikaan talvista tuoksua ja lempeää valoa antava tuoksukynttilä on myös mainio lahjaidea.

Black Edition -kynttilöiden palamisaika on jopa 30 tuntia. Kynttilän elinikä pitenee, kun sen sydän pidetään noin yhden senttimetrin pituisena eikä kynttilää polteta kerralla neljää tuntia kauemmin. Kynttilän lyhty on valmistettu lasista ja se sisältää pariston, joten käytetty tuote on lajiteltava kierrätykseen. Tuoksukynttilät eivät sovellu allergisten tai tuoksuille yliherkkien henkilöiden käyttöön.

Tuoksu viimeistelee sisustuksen:
• Ihmisen hajuaisti on suoraan yhteydessä aivojen muistia ja tunne-elämää sääteleviin keskuksiin.
• Siksi tuoksut vaikuttavat alitajuisesti tapaan, jolla ihminen kokee tilan.
• Tuoksusisustaminen on sisustamisen nouseva trendi, jossa tuoksuja käytetään korostamaan kodin tai julkitilan tunnelmaa.
• Tuoksut voivat vaikuttaa esimerkiksi rentouttavasti, virkistävästi, aktivoivasti tai rauhoittavasti.
• Tuoksuilla voidaan myös korostaa toivottuja ominaisuuksia, esimerkiksi: Sitrushedelmät ja minttu tuovat tilaan raikkautta, ja puhtaiden lakanoiden tuoksu ilmavuutta. Nahka, ruusu ja mahonki viestivät arvokkuutta. Kurkun ja omenan tuoksu antavat vaikutelman suuremmasta tilasta.

PS. Muista sammuttaa kyntttilät kun poistut huoneesta tai tilasta!


2 kommenttia:

 1. Onpa kiva haaste, koetanpa saada aikaiseksi kuvattua tunnelmallisen kynttiläkuvan, sillä tuo palkinto kyllä kynttilöineen ja illallisineen houkuttaa kovasti ;-) Mukavaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tule ihmeessä mukaan kuvahaasteeseen! Palkinto on minustakin tosi kiva, kun lahjakortin voi käyttää missä päin Suomea tahansa.

   Samoin - mukavaa loppuviikkoa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...