.

14.9.2015

Ihan perus















































Tässähän se taas on - ihan perus maanantai. Tästä ei hirveästi tarinaa synny tai runosuoni syki. Mutta mitäpä tuosta. Maanantai ei paljon lupia kysele, kun se palaa oven taakse leppoisan lauantain ja suloisen sunnuntain jälkeen.

Yritän tässä syksyn tullen kerätä inspiraatiota muutamaan pieneen seinäpinnan muutokseen. Samalla pitäisi vähän tiirailla kylpyhuonekalusteita. Kerrannaisvaikutuksena tälle kaikelle on se, että kun yhtä kohtaa ajattelee päivittävänsä, niin suunitelmat eivät pysy vain yhden pienen huoneen seinien sisäpuolella, vaan pyrkivät etenemään oviaukosta kohti uusia ulottuvuuksia. Onneksi tämä taivaanrannan maalailu ja suunnittelu ei vielä maksa mitään. Rautakaupassa käynti sitten verottaakin lompakkoa ihan toisella tavalla.

6 kommenttia:

  1. Täällä suunnitteluasteella olohuoneen seinän maalaaminen harmaan sävyiseksi. Saas nähdä kuinka kauan toteutukseen asti pääsemiseen menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, mulla ajatuksen ja toteutuksen väliin yleensä aika reilu aikaväli eli harkinnallekin on hyvin varattuna sitä tilaa :) Mutta sitten kun tuollaisen pienen uudistuksen saa aikaiseksi, niin voi että on mukavaa :)

      Poista
  2. Maanantaista kun selviää voikin jo huokaista ja alkaa odottamaan perjantaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikot rullaa kyllä sangen nopeaa. Melkein tuntuu välillä että tässä pompitaan ma - pe, ma - pe... :)

      Poista
  3. Maanantai :)
    Ihana tuo bat tyttö!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...