.

19.6.2016

ALE-KOODI - 30 % SISUSTUSKAUPPAAN @HERTTANEN

Kotoisaa keskikesää! Laitoin herttaselle rapean alennuskoodin "JUHANNUX30", jolla saa nyt 19. - 22.6.16 välisenä aikana kolkytä pinnaa alennusta koko varastosta löytyvästä valikoimasta.

Herttasen sisustuskaupastahan löytyy kivoja sisustusbrändejä kuten House Doctor, HK Living, Mayn, Miiko Design, Saana ja Olli, Skandinavisk, Edblad, Ib Laursen ja Sagalaga Design. Luotoystävällisiä puhdistustuotteita löytyy myös (Cilla's, Musta5101, Meraki ja Lilly's Eco Clean) sekä hieman herkkuosaston tuotteita (Nicolas Vahé ja Teministeriet). Herttanen tunnetaan myös kivoista printtituotteista, joita edustavat esimerkiksi Ainoa Graphic Designin kortit, Muumuru, Rebecca Jones, By Johanna Lehtinen ja VanillyFly.

Jos liikuskelet itäisellä uudellemaalla, niin voit tilata herttasen nettikaupasta myös toimitustavalla "nouto" ja tilaus on noudettavissa herttasen Loviisan puodilta (Mariankatu 20, Loviisa) viikon jokaisena päivänä sopimuksen mukaan. Tämä myös vinkkinä Loviisan seutuvilla mökkeileville. Nouto -toimitustapa on ilmainen.

Tervetuloa siis vilkuilemaan herttasen sisustusvalikoimaa, ja kenties löytämään jotain kivaa sisustuselementtiä kesäkotiin tai täydentämään mökkikeittiötä luontoystävällisiä puhdistustuotteita.



8 kommenttia:

  1. Voi ei miksi mä menin avamaan nuo sivut, niin paljon kauniita tuotteita joita haluaisin meille! :D Todella ihania tuotteita, ehkä mä jotakin ihan pientä pistän ostoskoriin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä voi katsella ja suunnitella :) Alennus on nyt kyllä aika hyvä... ;)

      Poista
  2. Oih, miten ihania juttuja. <3

    VastaaPoista
  3. Todella rapsakka juhannusale. Sillä kelpaa jo ostella oikeasti <3.

    VastaaPoista
  4. Voi mä voisin aina ostaa vähän kaikkea. Mun ei pitäis kattoo tommosia. :)
    Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainahan sitä voi "ikkunaostoksia" tehdä ja saada kenties ideoita tavalla tai toisella oman kodin sisustukseen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...