.

16.6.2011

Näissä huoneissa


Tässä talossa, näissä huoneissa on vielä hieman tekemistä, mutta ensimmäiset seinät nousevat jo. Pesuhuoneen muuraus tulee tänään valmiiksi, ja myös muut väliseinät aloitetaan vielä tällä viikolla. Muita työnalla olevia kohteita ovat juuri nyt pihatyöt sekä ilmastointiurakan loppuun saattaminen. Lisäksi betonilattia tulee hioa ja pölyt imuroida. Ensi viikolla sähköasennuksia voidaan jälleen jatkaa.

Harkkojumppa tuntuu kehossa, sillä minun pieni puhdetyö on ollut noiden ryökäleiden kantaminen sisään muuraria varten. Menekin arviointi meni näköjään hieman yläkanttiin, mutta aika kivasti tuli tarve kuitenkin laskettua. Pesuhuoneeni muurataan siis Kahin väliseinäpontista (koko 300 x 85 x 198), ja yksi harkko painaa muistaakseni 8 kiloa kappale. Ovien ylitykset tehdään valmiista palkista, ja muuraaminen on itse asiassa pikemminkin liimaamista kaikkien muiden paitsi ensimmäisen kerroksen osalta. Valmis muurattu seinä tulee myös tasoittaa, ja sen jälkeen seinään tulee vesieristeen primer-käsittely.

Raksamuonituksestamme on huolehtinut esikoinen. Hän päässyt oikein elementtiinsä keittiöpäällikkönä, ja me olemme saaneet nauttia termoskahveista tontilla sekä valmiista aterioista raksapäivän päätteeksi. Raksaaja kiittää!

5 kommenttia:

 1. Saat kuulostamaan rakentamisen niin herkulliselta , kun on toi oma kokkikin ;)
  Voimia sinne urakkaan, työnjälkensä varmaan huomaa päivittäin !
  Iloista loppuviikkoa sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kova on urakka teillä!

  lopussa kaikki vaiva palkitaan, sitä on mukava odottaa:)
  Ihanaa torstaipäivää Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Riitta: Oma kokki on päivän bonus! Aika hyvää ruokaa tekee kaiken lisäksi meidän kohta 12 vuotias.

  Hyvää loppuviikkoa!

  Hanne: Urakkaa on, mutta vielä ainakin jaksaa hyvin uurastaa.

  Kiitos samoin, mukavaa torstaipäivää!

  VastaaPoista
 4. Tässä talossa, näissä huoneissa...tuntuu pian kodilta.

  Mukavaa viikonloppua, Anne!

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: Nyt kun sisäseinät nousevat, niin tyttäretkin suunnittelevat mihin kalusteensa haluavat sijoittaa. Näin se ajatus muotoutuu pikku hiljaa konkreettiseksi.

  Oikein hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...