.

13.6.2011

Onnea!

Kiitoksia Ramsign-arvontaani osallistuneille! Eilen iltasella ukkoskuuroalueet vaelsivat eteläisen rannan ylitse, ja netti temppuili, mutta nyt pääsen arvonnan voittajan ilmoittamaan. Onnea siis KIRSIKKA! Olet voittanut emalisen numerokyltin omaksesi!

Kirsikka kirjoitti...

Jepujee, mukana ollaan!
06 kesäkuu, 2011

Laitatko yhteystietosi minulle sähköpostiin, niin laitan ne edelleen eteenpäin Tanskaan. Saat valitsemasi kyltin suoraan kotiisi toimitettuna. Paljon onnea!


Toivottavasti muuten kaikki halukkaat pääsivät osallistumaan, kun nuo Blogger-kommentit tökkivät aika pahasti arvonnan alkumetreillä. Tälläinen sponsoroitu kilpailu oli tietysti kiva järjestää, mutta seuraava arvonta tulee olemaan taas sellainen, johon keksin palkinnot itse tuolta kesäisen Suomen tarjonnasta.

Mukavaa uutta (viileää?) viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Onnea Kirsikalle ! Mukavaa viikkkoa sinulle :)
  Tosiaan kommentointi tökkii, minä muutin omaan blogiin kommentoinnin ponnahdus ikkunaan niin kommentointi onnistuu.Eli anonyyminä joudun tän kommentin laittamaan ;)
  t.Riitta Kotipurosta

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Kirsikalle!
  Mukavaa alkavaa viikkoa, ei tarvitse
  ilmojen puolesta enää hikoilla.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Kirsikalle! Hyvää kesäistä viikkoa toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Riitta Kotipurosta: Kiitoksia paljon, ja mukavaa viikkoa sinnekin!

  Laitoin kokeeksi kommentit ponnahtamaan. Saa nähdä saisiko tästä avun Bloggerin vaappuvaan tekniseen toimivuuteen. Kiitoksia vinkistä!

  Sirpa: Reipasta viikkoa! Selkeästi viileämpi kantaa tänään harkkoja kuin eilen : )

  Marja-Leena: Kiitoksia puolesta! Ja samoin, lähetän täältä takaisin hyvän viikon toivotukset!

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajalle! Tämäpä oli kiva arvonta.

  Sinulle on sattunut ja tapahtunut vaikka kuinka ja olet taloa pystyttänyt sellaisella tarmolla, että huh huh! Minulle tulee tukala olo, kun luen projektin etenemisestä :)

  VastaaPoista
 6. Johanna: Kiitoksia voittajan puolesta!

  Kyllä talo vaan edistyy, vaikka minusta juuri viime viikolla tuntuikin, että homma junnaa paikoillaan (lattianvalun ajoitusta joutui odottamaan kuusi päivää... ja sitten sen piti kuivua : )

  VastaaPoista
 7. Jee jee, täällä onnellinen voittaja:D. Kiitos kovasti! Laitoin Anne meilillä yhteystietoni. Nyt saadaan taloon upea numerokyltti. :)

  VastaaPoista
 8. Kirsikka: Onnittelut! Laitoin tiedot eteenpäin Ramsign-edustajalle, ja hän ottaa sinuun suoraan yhteyttä, jos voiton toimittamisen suhteen on kysyttävää.

  Toivottavasti saatte mieleisin ja taloonne sopivan kyltin postitse!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...