.

7.6.2011

Lattialämmitys ja -valu

Lattialämmitysputket saatiin asennettua maanantaina, ja tänään on lattian valupäivä. Minut on ohjeistettu huomen aamulle suorittamaan pieni lattian kastelu ja peittäminen muoveilla. Lattian kuivuminen kestää aika pitkään, mutta tässä alkuvaiheessa kuivuminen ei saa lähteä liian nopeaan liikkeelle, jotta lattiaan ei tule halkeamia.

Hieno juttu, että saamme nyt lattian, ja sisätyöt pääsevät kunnolla vauhtiin. Ensi viikolla alkaa väliseinien rakentaminen pesuhuoneen osalta muuraten, ja muut väliseinät rakennetaan talopakettitoimituksen mukana tulleella runkotavaralla. Kun väliseinät on levytetty toiselta puoleltaan, on sähkömiehen taas aika tulla paikalle.

6 kommenttia:

 1. Jakotukki! Missä on jakotukki, kysyn vaan. Jokaisessa itseään kunnioittavassa raksablogissahan pitää olla kuva jakotukista!

  Hienolta näyttää! Siellä ollaan jo hyvässä vaiheessa.

  VastaaPoista
 2. Harri: Damn! Jakotukki kuva oli tärähtänyt : ) Joten joudun vissiin ottamaan sen uusiksi!

  Jeps, nyt pääsee sitten kunnolla sisähommiin, ja tuntuu, että homma menee jälleen eteenpäin.

  VastaaPoista
 3. Hienoa hienoa, täällä odotellaan myös kovasti lattian valuu hommia :) Meillä on tarkoitus valaa lattia ennen seinien tuloa.

  VastaaPoista
 4. Onnenhippuja: Minuakin olisi kiinnostanut tuo lattian valaminen taivasalla, mutta siihen ei jäänyt aikaa ennen talopaketin toimitusta. Vastaava mestarini ei tosin ollut innoissaan ajatuksesta, että lattia tehtäisiin valmiiksi ennen talopaketin tuloa, mutta minusta se kuulosti hyvältä vaihtoehdolta. Mittaamisen suhteen saa olla huolellinen (ja koskas ei...), mutta helpompi se on verkkoja ym työstää, kun on tilaa temmeltää : )

  VastaaPoista
 5. Hienolta näyttää! Näytin miehelleni edellispäivänä blogisi ja hän alkoi heti miettiä oman talon rakennuttamista...saisi vähän enemmän neliöitä, kun täällä Helsingin keskustan kerrostaloasunnoissa. :-)

  VastaaPoista
 6. Absolutely white: Omakotiasumisessa on puolensa, ja rakennuskustannuksiin vaikuttaa paljolti se, että mihin päin rakentaa (tontin hinnat kun täällä itäisellä uudellamaalla ovat selkeästi edullisemmat kuin pääkaupunkiseudulla).

  Minä muuten haaveilen, että jossain vaiheessa saan hankittua yksiön tai kaksion Helsingistä. Se olisi ikään kuin mökkeilyä minulle : )

  Ei muuta kuin rakennusprojekti mietintämyssyyn! Tämäkin on muuten hyvä aloittaa niin, että ensin fiilistelee ja kerää tietoa, ja sitten jossain vaiheessa käynnistää projektin ihan aidosti.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...