.

20.6.2011

Gone Shopping

Raksalla alkaa olla väliseinien rungot pystyssä ja seinät levytettynä toiselta puoleltaan. Tämähän tarkoittaa jo vahvasti sitä, että minun roolini päivittyy kuormajuhdasta raksanaiseksi. Kävin tänään hankkimassa ihan ekan oman akkuporakoneeni. Olisihan noita ollut vaikka minkälaisia, mutta päädyin noudattamaan kultaisen keskitien sääntöä, eli jämäkimmät ammattilaisvälineet jäivät kauppaan, mutta en huolinut mukaani myöskään sitä edullisinta tarjous vispilää. Toivottavasti saan nyt loput kipsilevyt asenneltua, ja tulevaisuudessa tarvittaessa jopa jonkun reijänkin porattua, jos sellaista tarvetta kävelee jostain vastaan.

Jottei ostostelu olisi kallistunut ihan rakentajahenkiseksi, niin hankin myös hameen. Tiedä sitten sopisiko se yhteen aiemmin K-Raudasta saamani rakentajan työkaluliivin kanssa... heh.


Sateesta kiitän tässä vaiheessa, ja uusi pihamme onkin saanut kaipaamaansa kastelua jo ihan riittävästi. Toivottavasti istuttamani kirsikka- ja pähkinäpuut lähtevät kivasti kasvamaan. Perennapenkkiinkin olen saanut muutamia lahjoituksia. Uutta pihaa on kiva luoda näin pikkuinen palsta kerrallaan. Enkä kyllä pistäisi ollenkaan hanttiin, vaikka se kunnon hellekesä suostuisi jo palaamaan takaisin. Aurinkoa!
Pihaistutusten kasvua odotellessa voi onneksi ihailla ympäröivää luontoa. Muutaman poimulehden siirsin ojanpenkalta myös kukkapenkkiini. Muita suosikkejani ovat esimerkiksi apila ja päivänkakkara. Toivottavasti ymmärtävät levitä tien reunalta myös meidän pihaamme.

2 kommenttia:

  1. Juuri luin Viherpiha-lehdestä, että ihmisiä usein harmittaa jälkikäteen, etteivät he tajunneet alkaa istuttamaan pihaa ennen tai viimeistään samaan aikaan kun rakentaminen alkoi. Taimien kasvaminen kun on hitaampaa yleensä kuin rakennuksen nousu. Mutta sie olet tainnut olla fiksumpi kuin nämä "ihmiset"!:)

    VastaaPoista
  2. Leena: Taidanpa olla vaan hätähousu, joka ei jaksa ootella, että valmista tulee pikku hiljaa. Tosin suurin osa takapihastamme näyttää näillä kuivilla keleillä lähinnä betonilta. Siirretyt kasvit ovat vähän nääntyneitä, mutta toivon, että ensi keväänä lähtevät sitten kivasti kasvamaan.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...