.

18.9.2011

Sunnuntaikierros raksalla
Pieni sunnuntain kamerakierros raksallamme. Kuvissa saattaa jo näkyä muutama kytketty pistorasia sekä kattovalaisin. Laminaattivalintani on loppujen lopuksi vaahteraa, jossa sävyeroa on melkoisesti. Tämä valinta on nyt sellainen hetken huuma, ja kestosuosikki rustiikki lankku jäi kakkoseksi. Toivottavasti tämäkin valinta miellyttää silmää pitkään, vaikka huuma vähän haihtuisikin.

Keittiö-olohuoneakselilla on vielä paljon tehtävää. Iso katto-osio odottaa nyt lopullista maalipintaa keittiön kohdalta. Sitä pääsen sutimaan tänään ja huomenna. Iso askel eteenpäin on se, kun pääsen maalaamaan keittiösyvennyksen seinät harmaalla lujalla. Sitten voin tuoda keittiökaappeja paikan päälle ja alkaa kokoamaan niitä. Tuossa selän takanani on tälläkin hetkellä yksi Ikean laatikko levällään, eli olen järjestänyt itselleni pikku puuhanurkan, jossa voi koota ikään kuin välipalana kaapistoja. Tämä työn alla oleva yksilö on vessaan tuleva säilytin.

7 kommenttia:

 1. Oi mikä ihana tapetti tuo ensimmäinen!! Aivan upea!! Heti pitää kysyä, että mikä se on? Hirmuisen pitkällä tuo teidän raksanne on jo - oot tehnyt ison työn :) Olisi ihana päästä joskus katsomaan teidän kotia mutta taidetaan asua vähän liian kaukana.. Tässä raksailua seuratessa tuntuu siltä kuin tulisi tutuksi samalla :)

  VastaaPoista
 2. Anne, siis mitkä tapetit!

  Tuo toka on melkein kuin se mun virasmakkarin Laura Ashley, siis värit ihan samat, jos tuo kuvion turkoosi on oikeesti myös ´turkoosia;-)

  Eka on vahva ja menisi minulla yhden seinän vaikuttajaksi.

  Sun valkoinen laatta on ilm. sitä ylikiiltävää, jota harkitsen vierasmakkarin veskiin kera turkoosin.

  Anne mieti vakavasti: Tuparit sun lukijoille ja laitat sitten listan mitä haluat tuomisiksi tähän blogiisi. Huomasithan: Jätin hymiön pois eli olen tosissani.

  Mieti nyt sitä imuriasiaa. Siihen on tullut aivan ihana rikkaimuri. Nyt Bessukin haluaa sen. Vihdoinkin minulta lähti vanhanajan harja keittiöstä pois. Se on niiiiin kätevä, yltää ihmeen pitkälle, eikä tarvitse aina ottaa esille koko imuria.

  VastaaPoista
 3. Wau, hienolta näyttää! Tosi pitkällä jo... muutto häämöttää :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kivan näköistä Anne! Muutto häämöttää tosiaan kulman takana :)

  VastaaPoista
 5. Jane: Meidän kuudesluokkalaisen valitsema lila-sävyinen tapetti on Boråsin, ja näin ulkomuistista sanoisin, että löytyy Moment VII-mallistosta. Aika näyttävä tosiaan (ja kallis!), mutta sopii mainiosti yhdelle seinälle.

  Tervetuloa vain käymään kylässä, jos innostutte vaikka Suomi-matkailemaan Porvoo-Loviisa välille! : )

  Leena Lumi: Kyllä mun huoneen Ashley on turkoosia, tosin näyttää vähän eri valossa tai eri kulmasta katsottuna välillä sinisemmälle taikka vihreämmälle. Tapetissa on aika paljon helmiäistä, joka saa aikaan sen, että salamalla kuvatessa heijastuu vähän eri tavalla kuin livenä.

  Otan mielelläni vierailijoita vastaan talon valmistuttua! Mahtaisiko kuitenkaan moni viitsiä lähteä ajelemaan ihan oikeasti meille ainakaan pidemmän matkan takaa?! Toivotan kuitenkin sydämellisesti tervetulleeksi innokkaat tulijat! : )

  Imurihommia en ole miettinyt kyllä yhtään. Jälkiasennuksena voi noita jossain vaiheessa miettiä. Kuulostaa kyllä kätevälle!

  Kristiina: Muutto häämöttää tai roikkuu peikkona jo lokakuussa : ) Peikkona tosin vaan siinä tapauksessa että puhallusvillat sun muut eivät pysy aikataulussa.

  Mia: Kiitoksia! Muutto on kaunis sana (toivottavasti ei todellisuus iske päin näköä lokakuun loppupuolella).

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kauniit tapettivalinnat! Minäkin ihastelin etenkin tuota ensimmäistä...

  VastaaPoista
 7. Mari: Kiitos : ) Meidän isompi tyttö on valinnut hienon tapetin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...