.

7.9.2011

Terassikelejä!


Tältä meidän terassimme näyttää nyt. Alla on muutama otos vielä tekovaiheesta. Tälle päivälle jäi vielä terassin suhteen viimeisteltävää, ja kaide rimotus tulee valmiiksi ehkä vasta keväällä. Riippuu tietysti myös siitä, että saanko funtsattua millaisen kaidepuun lopulta haluan. Pystypuut ovat jo valmiina. Terassin päätyyn tulee joka tapauksessa rimoitus, johon puutavara löytyy talotoimituskuormasta.

8 kommenttia:

 1. Jonna: Kiitos! : )
  (ja minä tykkään ainakin kovasti!!)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä ja ennen kaikkea tilavalta näyttää kyllä! :D

  VastaaPoista
 3. Saila: Taidan tuohon kyllä saada mahtumaan ruokapöydän ja mukavia oleskelupaikkojakin : )

  VastaaPoista
 4. Anne, nyt sitten vain suunnittelemaan lukijoillesi terassikutsuja ensi suveksi. Hyvältä näyttää ja kateilen noita sun alas asti tulevia ikkunoitasi. Tässä muuten ihanassa '79 rakennetussa kivitalossamme on se puute, että ikkunat liian pienet. Minulla on unelma, että olohuoneen seinään rikotaan aukko lattiaan asti tulevalle ikkunalle. Se olisi toinen kerros ja näköala omaan puutarhaan sekä järvelle.

  VastaaPoista
 5. Leena Lumi: Meidän pitkulat ikkunat vaikuttavat kyllä kivoilta. Sitten kun saan lopuista isoista ikkunoista vielä muovit pois ja pääsen ihmettelemään verhoasiaakin, niin kerron, että ovatko tälläiset hankalat käytännön näkökulmasta.

  Näköala puutarhaan ja järvelle kuulostaa niin hyvältä, että kannattaa kyllä harkita ikkunan isontamista (vaikka se iso remppapäätös onkin).

  ... terassikutsuista jo unelmoiden! : )

  VastaaPoista
 6. Anne, minä heti noissa ajattelin, että et ehkä verhoja ainakaan näkösuojaksi ehkä laita...On eri asia laittaa verhot jonnekin sivuun sisustussyistä, kuten minä olen laittanut koko taloon luonnonvaaleat, unelmankevyet, ylipitkät Karen Blixen tyyliin...kuin laittaa verhot, jotka vedetään eteen ja joilla on tarkoitus suojata tai pimentää. Makkareissa on kirsikkapuiset sälekaihtimet. Ne ovat Ikeasta, edulliset, kauniit ja jo kohta kymmnen vuotta toimineet. Ne nostetaan joskus ylöskin...

  Siinä yhdellä seinällä ei ole ollenkaan ikkunaa. Se jos puhkaistaan, olkkarissamme ei ole yhtään ehjää seinää, enkä vähempää vois välittää. Mä haluun siihen ikkunan, joka on lattiaan asti!

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi: Mullakin on ollut nyt useamman vuoden käytössä puukaihtimet (värisävy varmaan se kirsikka, koska on tummahko puu). Tykkään kaihtimista muuten, paitsi pölyjen pyyhkimisen suhteen. Uuteen paikkaan olen miettinyt alumiinikaihtimia, joita tulisikin aika liuta, jos jokaiseen ikkunaan laittaa omansa. Täytyy kuitenkin ensin mittailla, että mikä on järkevää.

  Juu, kuulostaa hyvältä, nuo kevyet "blixenit". Mulla on varastossa myös mustat pellavaverhot, jos tulee sellaisen dramaattisemman verhotuksen fiilis.

  Mukavaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...