.

20.10.2011

13:04

Tänään kello 12:47 huomattiin, että isomman vessan poistoventtiili oli jäänyt asentamatta. Hyppäsin autoon ja sudittelin kauppaan kyseistä tuotetta hankkimaan. Kaupan pihassa (13:04) tajusin, että lompakko jäi kyydistä pois. Kävin lainaamassa valuuttaa, ja sain venttiilin hankittua. Kello 13:27 saavuin tontille, ja kahden minuutin kuluttua kahvi oli tippumassa ja venttiili paikoillaan. Puoli kahdelta alkoi käyttöönottokatselmuksemme.

Tuskinpa yhden venttiilin puuttuminen olisi estänyt muuttoluvan saamista, mutta tuli nyt tuokin yksityiskohta hoidettua. Itse katselmus sujui mukavasti, ja me saamme nyt siirtää kamppeet uuteen kotiin.


Valumme siis kohti uutta kotia viikonlopun aikana. Kamojen siirtämiseen on tosin aikaa koko ensi viikko, joten kerta rysäyksellä ei tarvitse muuttaa. Sonera ei ole myöskään toimittanut vielä tilaamaani laajakaistaa, joten joudun käymään töissä entisessä kodissa, jossa linjat pelittää edelleen. Toivottavasti kaistat on auki siinä vaiheessa kun luovutan pois vuokra-asunnon avaimen.

Palailen siis tavalla tai toisella ruudun ääreen viimeistään sunnuntai iltana, kun suoritan arvontani. Vielä muuten ehtii mukaan...

10 kommenttia:

 1. Ihanaa varmasti muuttaa omaan uuteen kotiin! Onnea ja voimia muuttopuuhiin!

  VastaaPoista
 2. Onnea onnea muuttoluvasta!

  VastaaPoista
 3. Melkoista sekuntipeliä!

  Onnea muuttoluvalle. Toivottavasti kaistakin alkaa pelittää.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut muuttoluvasta!

  Ja tsemppiä itse muuttoon, joka on ikävä, mutta välttämätön toimepide ennen kuin pääsee nauttimaan uudesta ihanasta kodista. Itsellä tulee vieläkin sellainen epämiellyttävä olo kun muistelen meidän (kaaottista) muuttoa. Aika ei takuulla kultaa sitä muistoa...

  VastaaPoista
 5. Absolutely white: Tunne on ihana sekä jännä. Kiitoksia, voimia vielä tarvitaan :)

  Kotomon Taina: Kiitos!

  Johanna: Kyllä oli sekunttipeliä, ja mulla oli tytöt vielä autossa mukana, joten homma meni kyllä naurun remakan puolelle.

  Kiitoksia onnitteluista!

  Kristiina: Kiitoksia!

  Muutto on aikamoista härdelliä. Onneksi meillä on aika hyvin tuota aikaa (luulee hän) siirtää tavaroita. Ajattelin vielä hyödyntää nykyistä kotia huonekalumaalaamona ensi viikon aikana.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut!! Ja, iloista muuttokuorman siirtoa.

  VastaaPoista
 7. onnea uuteen kotiin ja hyvää muuttoa!

  VastaaPoista
 8. Sirpa: Kiitos! Muutto on vielä sujunut stressaamatta (ja isot mööbelit on vielä siirtämättä :)

  Mira: Kiitoksia paljon! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...