.

29.10.2011

Niin sitä vaan että...

Meillä ei ole nettiä, vaikka tilasin laajakaistan tarkoituksella erittäin paljon hyvissä ajoin. Tästä kiitän Soneraa. Harmi, että landekaistojen suhteen ei ole kilpailua, ja valokaapelikin odottaa vielä kaivuutöitä.

Sain kuin sainkin meidän vanhan kodin varaston tyhjennettyä. Uskomaton määrä... tavaraa. Onneksi toisen turhake on toisen aarre (tai ainakin käyttötavara). Olen syytänyt kaikenlaista myydään- ja annetaan-palstoille tuolla FB:n puolella. Tavara senkun vaihtaa omistajaa.

Hei, ja yksi ihana juttu - kävimme eilen illalla ensi kertaa meidän omassa saunassamme. Pimeässä illassa oli kiva istua jäähdyttelemässä terassilla. Voihan elämä, miten mahtavaa! Tänään on pakko ottaa uusiksi.

Meidän nuorimmainen aikoo tänään vähän karkki & keppostella. Minulle tuo Halloween on vielä aika vieras juhla. Hauska kuitenkin seurailla tätä Amerikan puolelta, ja sallin toki mielelläni jälkikasvulle tälläisenkin pienen juhlahetken. Muutamana vuonna meillä on ollut kurpitsalyhtyjäkin, sekä sitä myöden paahdettuja kurpitsan siemeniä. Ne maistuvat tosi hyviltä salaatin lisukkeena taikka sämpylän päällä. Leipomisesta puheen ollen - sulatin eilen pakastimen, ja leivoimme mansikkaisia torttuja sekä piparkakkuja. Kaiken kukkuraksi varastosta löytyi (kamalat) keppiporot, jotka soittavat vielä pätkää joululaulusta. Jingle Bells, Jingle Bells...
Sytytellään kynttilälyhtyjä pimenevään iltaan! Nähdään taas ♥

3 kommenttia:

 1. Sauna meilläkin lämpiää, mutta varmasti oli makoisat ne ensimmäiset löylyt! Kaunis tuo kurpitsalyhty:)
  Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
 2. Sun teksteistä tulee tosi onnellinen olo, toivottavasti mullakin on tulevaisuudessa mahdollisuus omaan kotiin! :) Hyvää viikonlopun jatkoa :)

  VastaaPoista
 3. Mustakissa: Meillä on tässä takana melkein viisi vuotta saunatonta elämää (tosin olemme päässeet paljon kylä-saunomaan). Oma sauna on siis enemmän kuin kiva juttu!

  Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  Lemmi: Kiitoksia :) Toivon myös sinulle omaa ihanaa kotia. Kyllä varmasti saatkin vielä sen!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...