.

14.10.2011

Elämä banaanilaatikossa

Onko täällä elämää? Meidän perheen elämä on muuten kohta pakattuna banaanilaatikoihin. Sitten vaan vahva ote laatikon pielistä ja kantamaan! Tosin isompia rojuja ja mööbeleitä on tarkoitus siirtää kohteesta B kohteeseen A ihan ensimmäiseksi. Uskaltaudun pinoamaan myös muuttolaatikoita uuteen kotiin ennen käyttöönottokatselmusta. Tuon muuttotarkastuksen olen suunnitellut ensi viikon perjantaille, mutta en sitä vielä varannut. Nyt viikonloppuna taidamme kuitenkin päästä sellaiseen valmiustasoon, että rakennusvalvontaan uskaltaa soitella heti maanantaina.

Oletteko muuten ostaneet tai myyneet tavaraa nettipalstojen kautta? Minä olen löytänyt oman kanavani tuolta Facebookin ostetaan / myydään / vaihdetaan -palstoilta. Olen onnistuneesti myynyt, vaihtanut ja ostanut. Nämä palstat ovat aika tehokas tapa vaihtaa tavaraa, kun ryhmissä tai yhteisöissä on niin paljon jäseniä.

Minullahan on ollut rakennustarpeinakin kierrätystavaraa, ja kahteen huoneeseen meille tulee käytetyt vaatekaapistot. Jääkaappi on myös second hand -hankinta. Ajatuksissa on päivittää tuo jääkaappi myöhemmin Smegin tai Gorenjen retrotyyliseen jääpakastinkaappiin. Eteisen vaatesäilytystä varten olen hankkinut kirpputorilta 50-lukulaisen ison senkin. Sen kunnostaminen on tosin vielä kesken. Muitakin kunnostusprojekteja on meneillään.

Nyt on aika monta muistettavaa asiaa mielessä, ja niistä päällimäisinä juuri nyt jäteastian hankinta ja postilaatikkokysymys. Päivät ovat aikamoista hurlumheitä, ja ylimpänä hankintapäällikkönä olen ajellut ympäri kyliä. Tänäänkin kävin Ikeassa, ja nyt juuri muistan mitä unohdin. Taidanpa käydä siis uudestaan Vantaalla, ja yllättävän lähiaikoinakin.

Raikasta viikonloppua! Älkää palelko!

Ps. Meillä hurisee jo poistoilmalämpöpumppu. Se pitää sellaista jääkaapin käyntiin verrattavaa ääntä, ja vaikuttaa melkoisen fiksulta laitteelta. Täytyy kuitenkin perehtyä vielä tarkemmin laitteen käyttöliittymään ja säätöihin.

Pss. Muista unelias arvontani. Voit osallistua vielä ensi viikon ajan!

5 kommenttia:

 1. Hei Anne,

  Olen ollut pitkään hiljainen lukijasi. Sinulla on ihana blogi. Nyt silmääni tarttui kuvasi ja ajtuksesi. Meillä eletään meinaan myös banaanilaatikoiden keskellä ja on tullut räpsittyä samanlaisia kuvia =) Kiitos vinkistä facebookin kautta tapahtuvasta tavaran vaihdostaja myynnistä. Enpä ole itse sitä hoksannutkaan. Olen myynyt joitain tavaroita huutonetissä ja on sieltä tullut jotain huudettuakin. Ja itsekkin etsin juuri tuollaista 50-luvun senkkiä. Mutta ei ole tullut mieleistä vielä vastaan. Toivottavasti vielä onnistaa. Tsemppiä laatikoiden keskelle ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Suveliina: Kiitoksia kommentistasi! :) Teilläkin sitten puuhataan muuttoa, kun laatikkopinoja on päässyt keräytymään nurkkiin?! Oma hommansa tässä lastaamisessa ja purkamisessakin. Huh.

  Minä olen tosiaan innostunut FBn vaihtari- ja myyntiryhmistä. Niitä pitäisi vaan ehtiä seuraamaan aika tiiviisti, jos haluaa kunnon löytöjä tehdä. Hyvät menevät tietysti nopeasti.

  Kiitoksia tsempeistä, ja toivotan täältä sinne mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Olen aivan mykkänä kunnioituksesta ja ihailusta: Miten hienosti olet saanut teidän projektinne tähän pisteeseen ja ennätysajassa! Sinä ihana sisukas sinä.:)

  Tsemppiä muuttoon toivottaa koko poppoomme Lahelasta!

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa! Mahtaa kiertää perhoset vatsassa:). Tsemppiä suureen koitokseen!!!

  VastaaPoista
 5. Kristiina: Kiitos paljon :) Onhan tässä vähän tullut puuhailtua! Paljon paluuterkkuja Lahelalaisille!

  Kirsikka: Pää on vähän pyörällä, mutta tilanne vielä hallinnassa :) Kiitoksia tsempeistä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...